Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy nem akármilyen férfibe. De vannak problémák, amiket lenn kifejtek. Szerintetek ismerkedjek tovább, vagy ebből nem lesz Happy End?
Egyedülálló, kereken 30 éves nő vagyok. Beleszerettem egy férfibe. Ő az átlagnál gazdagabb, tehetősebb. Ezt azért írom, mert tény, de itt és most leszögezem, NEM a pénze miatt szerettem bele. Eddigi életemben még sose tetszett olyan férfi, aki ennyivel jobban állt anyagilag, mint én, mégis voltam sokszor szerelmes. Belé is szerelmes vagyok, és nem a pénze miatt. Ha maholnap elveszítene mindent, és lesüllyedne az én anyagi szintemre, ugyanúgy rá vágynék. Ebben biztos vagyok. :)
Egyszerűen azért szerettem bele, mert olyan nagyon jó. Figyelmes, kedves, gondoskodó, törődő, családcentrikus, romantikus. Nagyon nagy szíve van. :)
Van egy kutyája, de amúgy független.
Csomó pénzzel segíti a családját, mert se a szülei, se a nővére családja nincs stabil anyagi helyzetben.
Jól is néz ki: 185 cm magas, vékonyabb alkatú, jóképű.
Azt mondta, eddigi életében egyetlen egy komoly kapcsolata volt, de az 6-7 évig tartott. Már eljegyzés is volt. 2 évig jártak jegyben, aztán az esküvő előtt szétmentek.
(A kutyája is azért van, mert bár az exe ötlete volt, az exe siránkozott egy kutyáért, amit aztán közösen vettek, de a szakításkor mégis közölte, hogy neki aztán nem kell. Úgyhogy, bár nem ő akart kutyát eredetileg, de megtartotta, mert vállalja a felelősséget érte, ha már addig együtt nevelték. Jó hülye nő lehet, ha engem kérdeztek, aki csak így eldob egy élőlényt. "Nekem már nem kell. Gondozd te, ha akarod, ha meg nem, válj meg tőle.")
Amúgy a férfi rengeteget utazott már a világban, én meg még alig, pedig nagyon szeretnék eljutni távoli vidékekre. Ezért elég sokat szoktam kérdezni helyekről, ahol már járt, és mindig olyan érzékletesen mesél, hogy utána olyan, mintha én is jártam volna már ott. :)
(Bár ennek van egy rossz oldala is. Az, hogy egyszer elmondta, hogy csak az exe miatt utazott ennyit. Se az előtt nem ment sehova, hogy összejöttek volna, se azóta nem volt sehol, hogy szétmentek.)
Jaj, nagyon beleszerettem, rózsaszín köd van a fejemben jelenleg. :D
Na, de hagyom az áradozást. Az alábbi gondok vannak:
- A volt nője volt a szakító fél, nem a férfi. És a nő meggondolta magát, szeretne visszatérni hozzá. Csak egyelőre a férfi tartja magát, hogy nem. Most már nem. De tudom, hogy nagyon szerette/valahol mélyen még nost is szeretheti ezt a nőt, és lehet csak idő kérdése, és visszahódítja? Ettől nagyon félek. Akkor minek ismerkedek vele, minek szeretek bele? Sajnos a való életben nagyon sokszor az ex/első szerelem nyer. Behozhatatlan előnyeik vannak az új emberekhez képest, akikkel még nincs közös múlt. Fixen tudom, hogy a nő még mindig, a mai napig próbálja visszahódítani a férfit. Ez nem egy időzített bomba?
- Megviselte az esküvő előtti szakítás. Emiatt szeretne nagyon lassan haladni. Amit megértek. De nekem nem igazán jön most jól a nagyon lassan haladás. Félreértés ne essék, rohanni nem akarok. Nem akarok 1 év múlva szülni, egy olyan férfinak, akit még csak 1 éve ismerek... Nem. De viszont 30 éves vagyok, nem akarok 5 évet se várni a gyerekkel. Szeretnék egy normális tempóban haladni. 1, nagyon maximum 2 év kapcsolat után már készen állnék házasságra, aztán utána egyből gyerekvállalásra. Ez normális vágy tőlem? Szerintem az. Az is normális, hogy ő a nagy csalódás után extra lassan akar haladni. De a két dolog nem annyira illik össze. Ez elbizonytalanít. De szeretem.
Esküvő előtt lépett ki egy hosszú kapcsolatból, nem csoda,ha lassan akar haladni.
Ha veled normálisan viselkedik, nem hinném,hogy gond lenne.
A nő dobta, egy esküvő előtt,kötve hiszem,hogy vissza menne hozzá.
Persze mindennek megvan az esélye, amíg a ti kapcsolatotok rendben van, nincs semmiféle probléma a te általános felelmeden,felelmeiden kívül, szerintem ne aggódj !:)
2 év után házasság?
Inkább 2 év együttélés után max.
Vagy együtt is éltek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!