Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas egyedülálló nők: milyen férfiban gondolkodtok leginkább? Milyen kapcsolatot kerestek?
Figyelt kérdés
márc. 13. 08:15
21/24 anonim válasza:
Én lelki társat keresek, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs szex.
22/24 anonim válasza:
Kb. 2 hónapja nem egyedülálló, de én a "komoly kapcsolat gyerek nélkül"-t kerestem, vagyis nem vagyok biztos benne, hogy szeretnék, nem jött még elő belőlem az anyai ösztön. Házasságot szeretnék - nem vagyok vallásos, nem azért... hanem mert az nekem spirituális, lelki szempontból fontos, a kapcsolat egy új szintre emelése, hivatalos elköteleződés.
23/24 anonim válasza:
#18 kifejtenétek? Nagyon tetszik.
Miért nem mész szülőkhöz?
24/24 anonim válasza:
#5 és amikor a férjed még csak a párod volt akkor csaltad? Mert az akkoriban még nem volt házasság? Mert neked csak a házasság a komoly azt mondtad és hogy a sima párkapcsolatokban szerinted lehet pasizni.
Az nem gond hogy emberek éveit vetted el azzal hogy veled jártak de csaltad őket?
Ez akkor korrekt ha meg van beszélve a nyitott kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!