Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud engem senki szeretni?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok. Egy ideje már nem volt kapcsolatom, nem is vágytam rá. De mióta újra nyitott vagyok az ismerkedésre, már sokadjára fordul elő velem, hogy valaki visszautasít, nem sokkal azután, hogy megismerkedtünk. Megvolt 1-2 randi, a szexig még el sem jutunk és vagy ghosting-olnak vagy írnak valami szöveget, hogy nem illünk össze és/vagy én jobbat érdemlek náluk, stb. Tudom, hogy ez lerázó szöveg. Nem értem mi lehet a probléma, a legtöbb esetben ezek a férfiak kezdeményeznek és még nagyon lelkesek az elején. Nem gondolom, hogy a külsőmmel lenne baj, képen is úgy nézek ki, mint élőben. Akkor is leráznak, ha a randin egyébként jól éreztük magunkat, ezért is érthetetlen a dolog számomra. Kezdem azt gondolni, hogy engem valamiért nem lehet szeretni.
Szerintem pedig sokan vannak/éreznek hasonlóan még a világban.
2024. márc. 12. 16:05
12/19 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük.:)
2024. márc. 12. 16:31
13/19 anonim válasza:
"Nem értem mi lehet a probléma"
Miert nem erted? Hisz az elso mondatodban elarultad a problemat:
"33 éves nő vagyok"
39F incel
2024. márc. 12. 16:40
14/19 A kérdező kommentje:
3-as: Szerintem nagyon jól megfogalmaztad, hogy mi lehet a probléma. Igazad van, talán tényleg nem tudom, hogy milyen férfira vágyom. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy túl magas elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben, én nem akarok ebbe a hibába esni, nagyon elfogadó vagyok, de azért nyilván nekem se jön be mindenki. Sokszor választok olyan férfit, akinek nagyon más a személyisége, mint nekem, mert vonzónak találom ezt. Talán ez is lehet a baj. Mindenképpen átgondolom, amit írtál.
2024. márc. 12. 17:03
15/19 A kérdező kommentje:
9-es: Ha nem tetszem nekik, miért hívnak el? Itt nem csak internetes ismerkedésről van szó, hanem olyan férfiakról is, akik ismertek személyesen, tehát tudták, hogy nézek ki. Nem lehet arra fogni, hogy élőben nem úgy nézek ki, mint képeken. Nem gondolom, hogy valami nagyon gáz dolog lenne a magánéletemben, amit ne lehetne felvállalnom. Talán csak annyi, hogy nincs jogosítványom. Ezt én kellemetlennek érzem. Biztosan van olyan férfi, akit ez zavar.
2024. márc. 12. 17:11
16/19 A kérdező kommentje:
13-as: Én nem érzem magam femcelnek. Voltak kapcsolataim, több évig tartók. Én mindig hosszútávú kapcsolatra törekedtem, most is az lenne a cél. Én azt gondolom, hogy az a femcel, aki után nem is érdeklődnek a férfiak, tehát nincs is lehetősége ismerkedni. Itt nem ez a helyzet.
2024. márc. 12. 17:15
17/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Válás után épp párkapcsolatot keresek férfiként. Az a tapasztalatom, h sok esetben a nők maguk sem tudják, h pontosan mit keresnek, mert nem volt még hosszú távú tapasztalatuk, ami kialaította volna bennük azt, h neki pontosan mire is van szüksége. nevezhetjük ezt egyfajta tapasztalatlanságnak, ami nem korfüggő.
Másik tapasztalatom az olyan elvárások, amik sok esetben ütik egymást.
Első körben ezt kel megnéznek magadban, h ott van e a hiba, vagy nálad ez nem releváns.
Férfiaknál más a helyzet, sok esetben inkább szeretőt v dugipajtit keresnek és ha nem látnak benned fantáziát, akkor továbblépnek. Ne is bánd. Pár randi után úgyis kiderül, ki az, aki komoly kapcsolatot, szerelmet keres. Ez pedig részben szerencse kérdése is, h milyen férfiakkal találkozol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!