Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mi tetszik jobban?
Kicsit husisabb lettem, és amikor ez szóba kerül, akkor azt szokták mondani, hogy ne fogyjak, meg szép vagyok így is. Viszont szerintem régebben sokkal csinosabb voltam, amikor kevesebb kiló voltam.
Ezt most csak kedvességből írják, vagy valóban a vékonyabb, törékenyebb forma a nőiesebb?
Arra szavazz, amelyik jobban tetszik, akár nőként is
Jegyezd meg jól: Csak a kutyák játszanak csontokkal! :D
Ez persze nem azt jelenti, hogy a vékony lányok rondák, mert nem. Sőt, a mai anorexia-a-menő világban akin 1kg súly felesleg van az már d-gadt disznó a többség szerint.
De! Ami igaz, az igaz: Jobb, ha van mit fogni és nem kell attól félni hogy egy erősebb mozdulattól törik a csaj...
Arról nem is beszélve, aki a súlyod miatt dob/nem választ az alapból felejtős. Gondolj bele. És ha meghízol betegség/terhesség miatt? Majd kiadja ultimátumban hogy vagy lefogsz vagy szakítás??
Jó lenne, ha a test felsőbb részét is láthatnám.
Nem kedvelem a túl soványakat, de a túl kövéreket sem. Talán a bal oldali szemrevalóbb.
A bal oldali kb a "tökéletes" alkat, amit a többség keres. A jobb oldali pedig a "még jó". Én mindenképp megpróbálnám visszaszerezni/megtartani az előbbit (balt), főleg fiatalon.
Nem leszek népszerű, de szerintem eléggé megvastagodtál, persze sokaknak ez tetszik, csak ne indulj meg a lejtőn.
Nekem a jobb oldali jobban bejön.
Dönts úgy, hogy mikor érezted magadat jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!