Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elveszi az önbizalmát az online társkereső?
Nem mondom magam 10/10 csajnak, de rondának sem, olyan átlagos vagyok. Utcán azért össze-össze nézek a srácokkal és szerintem meg is néznek, anno, mikor bulikba jártam, akkor is elég sokan "szemeltek ki".
Mostanság online társkeresőzöm, és nincs sikerem. Nem tudom, mi a baj, amíg ott írkálunk, oké, aztán átmegyünk instára és így felszívódnak. Átnéztem már milliószor az insta fiókom, hogy kéne-e törölni onnan képeket, barátnőket is kérdeztem, de szerintük semmi gond nincs a képeimmel..
De mégis úgy érzem, hogy folyamatosan fogy ez az önbizalmam a sok kudarc után, mintha lenne velem valami gond. Most is, pár napja regisztráltam vissza fb társkeresőre, és még annyira nem foglalkoztam vele sokat, ezért 1 képem volt kint. Egy srác kérte, hogy tegyek ki még több képet, kitettem, erre annyit írt, hogy "már mindjárt más" és azóta alig ír.
Én nem tudom, mi van, de nagyon rossz kedvem van és már megint úgy érzem, hogy le akarom törölni magam és hagyni az egészet, inkább maradok egyedül.
Más is járt hasonló cípőben?
25l
Ugyan ebbe a ghostolós cipőbe /match nélkül vagyok csak a másik nembe .
Én úgy gondolom ,hogy aki komolyan gondolja ,ténylegesen ismerkedni akar az nem fog ghostolni a többi csak komolytalan valaki , én sok év után regisztráltam újra de most is találkoztam olyannal akivel anno matchaltem ,de eltűnt , most is matcheltünk beszéltünk is aztán eltűnt .
Így persze ,hogy egyedül van az illető .
Nem fél napos beszélgetésből , meg 2-3 mondatból fogjuk megismerni a másikat , abból nem tudjuk meg milyen ember is ő valójában .
Főleg ha érdemi esélye sincs arra ,hogy bemutatkozzon .
28/F
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy rossz embereket húzol jobbra. Én kb fel évet tindereztem, komoly szándékkal, fiatal nőként. Talán egyetlen srác volt, aki kikötötte, hogy alkalmi partnert keres, de a többi komolyan ismerkedni szeretett volna. Szerencsére hamar egymásra találtunk a párommal, akivel három éve együtt vagyunk és ebből két és fel éve együtt is elunk. Ne add fel, csak tanulj meg jól szelektálni!
25N
ha mutatsz egy fotót magadról, megpróbálok segíteni
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!