Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne valamilyen módon a tesztoszteron, libidó szintet csökkenteni a férfikban?
Figyelt kérdés
Mondjuk ivóvíz rendszerbe juttatni valami anyagot mert borzasztó sok kanos pasi van, sok csinos nő ismerősöm panaszkodik hogy békésen mobilozik és így képébe mondja hogy ismerkedne... csomó ilyen sztorik vannak... Neten is minden nőre ráírnak még a csúnyákra is csak hogy szex legyen... ezért a normális igényekkel rendelkező férfiaknak nehezebb a társkeresés... valamint emiatt van az elterjedve hogy csak szexet akarnak a pasik.. és emiatt van az hogy míg egy átlagos férfi kínlódik a társkereséssel addig az átlagos nőket akarják a férfiak2024. márc. 7. 09:36
11/40 anonim válasza:
Már csökkentik a hormonok az ivóvízben amik bekerültek meg a kajákba. Akik írogatnak azok nem tesztósok csak megmentőt keresnek. A tesztós az megy aztán elér valamit, közben csajozgat vagy hazamegy a feleségével szexelni.
12/40 anonim válasza:
6-os te beteg vagy. Az embereknek tényleg ez számít a legjobban az életben? Hogy legyen szex? Hogy legyen egy szerető társ mellette az nem?
13/40 anonim válasza:
Attól, hogy a chadeket kasztrálják, semmivel sem lesznek vonzóbbak azok, akik azelőtt sem kellettek egyetlen nőnek sem. Sokkal kevesebb az a nő, akinek mindegy, hogy ki dugja meg. Inkább jól elvannak egyedül a vibrátorukkal, vagy a kezükkel. Esetleg 3 fogú Manyi a sarki kocsmából beéri bárkivel, de az meg az inceleknek sem kell.
14/40 anonim válasza:
A nap leghülyébb kérdése díj ezennel elkelt.
Senki se bánkódjon, a holnap egy új nap!
15/40 anonim válasza:
Ha te ilyen "normális igényekkel" rendelkező pasi vagy, aki nem akar szexelni, akkor voltaképpen miért számít ez neked? Ha nem akarsz szexelni, akkor nem kell hogy feltétlenül nőkkel ismerkedj.
16/40 anonim válasza:
"6-os te beteg vagy. Az embereknek tényleg ez számít a legjobban az életben? Hogy legyen szex? Hogy legyen egy szerető társ mellette az nem?"
Fontos a társ is, de a rendszeres szex is.
Te könnyen beszélsz, mert ezeket már megkaptad. Mi meg szenvedhetünk tovább, csak azért mert alsóbbrendűek vagyunk. Talán ha leállnál a csajozással, akkor felszabadulna egy hely.
17/40 A kérdező kommentje:
15. Szexre nem vágyok de barátnőre ,szeretre, bújásra, szeretgetésre igen
2024. márc. 7. 10:44
18/40 anonim válasza:
"Talán ha leállnál a csajozással, akkor felszabadulna egy hely."
👏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kezeltesd magad szerintem.
19/40 anonim válasza:
Én vagyok a 6-os, nő vagyok egyébként és szingli, szóval nem kaptam semmit. Rengeteg pasi, aki csak dugni akar, sok aki talán kapcsolatot is akarna, de egyik iránt se érzek semmit, így inkább egyedül vagyok, és teljesen igaza van annak, aki azt írta, hogy akkor se jutna nő az olyanoknak, mert inkább lennének egyedül.
20/40 anonim válasza:
Nem.
És már az ötletért minimum meg kéne figyeltetni valami titkosszolgálattal, mert beteg vagy fejben, veszélyt jelentesz az emberiségre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!