Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy amelyik férfi normális, komoly kapcsolatot akarna, rendes stb.,az nem vonzó és nem kell a nőknek?
Mit jelent dominánsnak lenni?
Én kedves, rendes, vicces szoktam lenni a nőkkel, de közben határozott, magabiztos is (ez volt a visszajelzés) és szeretnek.
Hogy mennyire jön be a külsőm?
Nem vagyok egy Brad Pitt és szerintem ez relatív!
"Akik nem kellenek senkinek érdekes az mind komolyra utazik, mert örülnek ha csak 1 szóbaáll velük.
Akik meg egy kicsit is kapósabbak, azok élnek is a lehetőségekkel."
Ha azt mondod, hogy aki senkinek nem kell, az komolyat akar, MERT! örül, ha 1 szóbaáll vele - az él a lehetőséggel. Az nem azért akar komoly kapcsolatot, mert rendes, hanem mert csúnya, és nincsenek lehetőségei, viszont szexre jó lesz neki a nő - amíg nem talál jobbat.
Ha minden évben meghívnának az Oscar díjátadóra, lenne alkalom, amikor azt mondanád, nem mész el, majd jövőre vagy azután, vagy soha, mert uncsi. De ha adódik egyetlen egy alkalom az életedben, hogy elmehess, jobban elgondolkozol rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!