Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya lennék emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya lennék emiatt nem akar tőlem egy nő sem párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
39 éves vagyok és még nem volt párkapcsoltam, rengeteget próbálkoztam, eddig 7 jött össze szexuális kapcsolat jött össze, ebből volt két barátság extrákkal és egy kaland, a többit csak ilyen próbálkozás és két hónap után mondták hogy ők nem akarnak kapcsolatot
2024. márc. 6. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
ha csúnya lennél nemakart volna lefeküdni veled 7 nő,nelegyél idióta,oké?másnak egyse,azis hisztizzen?
2024. márc. 6. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem a rondaság a probléma. Ha az lennél nem jött volna ez össze korábban. Lehet hogy csak használtak. Talán csak erre vagy jó.
2024. márc. 6. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Jaja, ha csúnya lennél búbolni sem akarnának, személyiségedben nem vagy vonzó eléggé a nőknek párkapcsolathoz.
2024. márc. 6. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak egy futó kaland vagy. Ebben az állapotodban csak ennyire vagy elég. A nők ennyire becsülnek.
2024. márc. 6. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak nagyon buta vagy.
2024. márc. 6. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet.

Kicsi?

2024. márc. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!