Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra mikor "kuka" egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mikor "kuka" egy nő?

Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 07:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
15 - Nekem van lakásom és ha lesz komoly kapcsolatom, akkor sem adom majd el. Vagy közös hitel és egy közös ház vagy lehet hozzám költözni, de az csakis az én saját tulajdonom marad. Az tuti, hogy engem nem fog senki kisemmizni, nem azért dolgoztam. Sajnos nem azt a világot éljük, amikor feltételek nélkül lehet bízni a másik félben.
2024. márc. 6. 09:05
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
21-es jól gondolkozol. Nekem is van saját lakásom nem fogom hagyni hogy kisemmizzen a nő. Közösen kell gondolkodni viszont, ha mondjuk családba gondolkozunk.
2024. márc. 6. 09:13
 23/32 anonim ***** válasza:
29%

Pl. korban és magasságban tőlem nagyon eltérő, dagadt, anorexiás, elöl deszka hátul léc, aránytalan testű (túl kicsi, vagy nagy rajta valami, ami nem illik bele az összképbe), igénytelen zsíros haj, kopasz(odik), rohadó fogak, gombás köröm, virsliszerű ujjak, nagy kéz és lábfej, „szeme se áll jól”, nagy görbe orr, orbitális méretű áll és állkapocs, összenőtt szemöldök, nagy és szétálló fülek, bika nyak, szétgyúrt/izmos test, idegesítő beszédhang (visító, gágogó, mély), túl szőrös bőr, bármilyen testi és lelki betegség, hazug, önző, feleslegesen költekező, liberális gondolkodású, nagyképű, önálló gondolat nélküli, tanulatlan, élj a mának filozófiájú, szexuális téren „közöskének” minősülő, nem akar gyereket, „fákat ölelgetős” típus, függő (bagó, drog, pia, stb.), kétszínű, álszent, kettős mércéjű.

Kezdetnek kb. ennyi. 😅

2024. márc. 6. 09:25
 24/32 anonim ***** válasza:
76%
Folytasd 23-as, ne hagyd abba :) Legalább valakinek van megfigyelőképessége, az is valami.
2024. márc. 6. 09:40
 25/32 anonim ***** válasza:
52%

#24,

Köszi, hogy eszembe juttattad! A parancsolgatós típusok se jönnek be. 😘

2024. márc. 6. 09:52
 26/32 A kérdező kommentje:
23 - Nekem egyszer volt egy nőm, akinek a bimbója szőrős volt, na insant elment tőle a kedvem és kuka lett. Pedig csak pár szál volt, de akkor is undorító.
2024. márc. 6. 09:55
 27/32 anonim ***** válasza:
51%

25 Ja igen, kihagytam hogy ha még van mondanivalód, légyszíves kérlek stb írd le, mivel a megfigyelőképességed elég egyedülálló :)

Egyébként ez nem parancsolgatás hanem lustaság, ha valaki nem kér körmondatokban engedélyt a megszólaláshoz, és hogy őfelségéhez szólhasson. A lustaság is kizáró ok gondolom. Mondjuk pincsikutya nem lenne jobb neked? Olyan szépek vannak, a kezük lábuk is kicsi.

2024. márc. 6. 10:23
 28/32 A kérdező kommentje:
27 - Nem kell megsértődni, mert nem tudod hozni a szintet.
2024. márc. 6. 10:25
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretnék a csipsz-el összejönni, úgyhogy nekem az ő igényei csak ilyen vicces érdekességek a munkanapban, annyi hogy legalább nem buta ember, és van szeme, ami mindig feldob. DE van párom, köszönöm teljesen megfelelünk egymásnak.
2024. márc. 6. 10:28
 30/32 anonim ***** válasza:
47%

#27, 29,

Pedig a körmondatok egész hasznosnak bizonyulnak, ha valakivel kommunikálni is szeretnél.

A lustasággal meg nincs különösebb bajom, hiszen bizonyos szempontból én is annak minősülök. Az viszont sokkal kiábrándítóbb (szavaiddal élve, vicces érdekesség), ha valaki indokolatlanul, különösebb okfejtés nélkül köt bele mások egyéni álláspontjába, véleményébe, és teszi mindezt úgy, hogy már eleve a kérdés sem vonatkozik rá (mint kiderült).

„Mondjuk pincsikutya nem lenne jobb neked? Olyan szépek vannak, a kezük lábuk is kicsi.”

Kutyának keze?! Úgy látom, hogy kibújt az a bizonyos szög a szatyorkából. 🙄

2024. márc. 6. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!