Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ahogy a csaj viselkedett? Dobtátok volna?
Gyengébbek kedvéért, a kérdező rendszeresen kitalál valami sztorit, mindig valami 1-2 hónapos kapcsolata van épp, amit megszakít, mert a csaj anyagiasan viselkedik, és feltesz egy “jól tettem-e” típusú kérdést.
A gyakori legnagyobb casanovája, mert neki havonta van 1-2 hónapos kapcsolata, csak sajnos minden csaja le akarja mindig húzni szegényt, vagy ruhákkal, vagy nyaralással, vagy 200 ezres magracot akar magának vetetni vele az albijába vagy mittomén mik voltak még.
Én a helyedbe nem vittem volna csajt vásárolni. A nők szeretnek vásárolni. Szóval szerintem vagy egyedül vagy barátokkal kellett volna menned.
A csaj nagyon gáz, mert egy 2 hónapos kapcsolatban nem lehet elvárni, hogy ilyen drága dolgokat vegyél neki. De szerintem ki akart használni és lehúzni pénzzel.
Én szeretném megérteni, komolyan!
Elmész Parndorfba. Elhívsz magaddal egy kvázi idegen csajt. Miért?
Felvágni akartál hogy ilyen helyeken vásárolsz? Ha én kimegyek külföldre vásárolni, vagy egyedül megyek vagy olyan ismerőssel/rokonnal (illetve az én esetemben házastárssal), akiknek szintén belefér ez a keretbe.
Erre te elviszel egy idegen csajt, akivel alig ismeritek egymást.
Szóval elcseszel többszázezer forintot, majd közlöd flegmán, hogy vegye meg magának ami kell. :/ mert nem költesz rá egy ennyi idős kapcsolatban, ami ÉRTHETŐ, de akkor megint visszakanyarodunk a kérdéshez: miért vitted el?
Mert ha legalább városnézés van vagy beültök valahova zabálni/kávézni, akkor szegény nőnek is lett volna olyan érzése, hogy nem csak utánfutónak vitted, hogy legyen kinek hencegni, hanem emberszámba veszed.
Kolnklúzió: mindketten hülyék vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!