Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ahogy a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ahogy a csaj viselkedett? Dobtátok volna?

Figyelt kérdés
Dobtam egy csajt két hónap után. Ugyanis az történt, hogy elmentünk vásárolni Parndorfba. Évi 1x legalább kijárok oda, ekkor sok pénz költök. Ez most se volt máshogy. Ő is nézegette a ruhákat meg próbálgatta őket, de nem vett semmit végül. Hazafele meg rámförmedt, hogy magamra elköltöttem egy rakás pénzt, de neki még csak egy felsőt se vettem. Én erre azt reagáltam, hogy vedd meg magadnak. Ezután hazaértünk és a hangulat továbbra se változott, majd szakítottam vele pár nap múlva. Elég anyagiasnak tűnt, szerintetek nem volt elhamarkodott döntés?
márc. 5. 11:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9 - Szerinted apróság egy 35 ezres felső? Mert szerintem nem, a karácsonyi ajándék nem kerül ennyibe.
márc. 5. 13:17
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem jogos a válaszod, sehol nem írtad korábban, hogy 35000-ről volt szó. A véleményem nem változott. Gáz a csaj" de te is gáz vagy, hogy egy ebédre nem hívtad meg vagy valami kis apróságot nem vettél. Ha egy rakást költöttél magadra, akkor a szerelmeden miért spórolsz? Talán jobb is hogy így alakult. Hagyjátok békén egymást.
márc. 5. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem akartál rá költeni, akkor nem kellett volna elvinni ilyen helyre. Egy nő mindig kiadás tesó. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor tarts akváriumi halat.
márc. 5. 13:23
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki magából indul ki: ha engem 2 hónapos ismeretség után elhívnának egy ilyen bevásárlásra, akkor mérlegelném, hogy nekem belefér-e a keretbe, mert biztosan nem gondolnék arra, hogy nem magam állom a költségeimet. Ha nem fér bele, akkor hárítanám a programot, hogy én nem ilyen helyen szoktam vásárolni.

Nem ismerjük a kontextust, hogy miként hívtad el, félreérthette-e, hogy nem meghívtad vásárolgatni, de vsz.abból, hogy nem a kasszánél derült ki, hogy ő nem akar fizetni, hanem eleve el se jutott a kasszáig, én arra következtetek, hogy pontosan tudta, hogy nem te akartad felöltöztetni, és legalább annyiban "rendes volt", hogy várt volna valami felhívást, hogy "hozzad, ami tetszik", és nem ott helyben állt neki hisztizni, meg kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy pl. a kasszánál teszi a tied mellé a cuccát...Az meg, hogy utólag hisztik rajta, vissza kellett volna kérdezni, hogy miért kellett volna bármit venned neki, nem vagy az apukája...Majd ha közös a kassza, akkor vásárolunk közös kontóra, addig meg menjen, aztán élősködjön máson! Lehet, hogy van, aki 2 hónap után Bécsig is elviszi shoppingolni, keressen nyugodtan tovább új pénztárcát magának!

márc. 5. 14:03
 15/24 A kérdező kommentje:

12,13- Tipikus kuka, anyagias, alanyi jogon mindent elváró nők.

14 - Ennyi.

márc. 5. 14:05
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

(Nem vagyunk egyformák. Nem az én világom az, ahol 35 rugó egy felső.)

Olvasom a kérdésed és végig az a kérdés motoszkál a fejemben, hogy minek vitted magaddal?!

Ja ennyire sok pénzt akarok magamra költeni, nem viszek magammal valakit akit alig ismerek. Ha mégis úgy alakult, akkor egy ebédre alap hogy meghívom, hogy ne érezze magát nagyon hanyagolva.

Ha a csaj helyében lettem volna és és így viselkedsz, nem tettem volna szóvá. Simán szakítottam volna veled, mert nem egy világ vagyunk.

márc. 5. 14:05
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

16 vagyok

Ruhát nyilván eszembe sem jutott volna hogy vetessek veled.

márc. 5. 14:09
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
Minek vitted magaddal? Elköltesz magadra 100 ezreket és a baratnődre nem tudsz 35 ezret? Gaz vagy te is! Nem csak a csaj.
márc. 5. 14:26
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Már hiányoztál, te szerencsecsomag.
márc. 5. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a csajnak kevés a fizetése és rosszul esett neki, hogy ezt nem engedhette meg magának
márc. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!