Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt miért csak puák csinálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt miért csak puák csinálják általában és az átlag fiatalemberek nem, hogy odamennek zsinórban több tucat jó csajhoz próbálkozni?

Figyelt kérdés

márc. 4. 19:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Igen, mindenki balfsz, aki nem előre betanult sémák alapján áll hozzá a csajozáshoz, bezzeg a PUÁ-k. Tökmindegy, milyen szöveggel nyomulsz, ha bejössz a csajnak, mondhatsz kb. bármit, ha nem, akkor is.
márc. 30. 13:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem néztél utána annak, hogy mi a PUA, csak felszínesen ismered.

1. Nem mondtam, hogy mindenki az, aki nem PUA-t használ. A PUA-ban számon tartjuk az un. natural-okat, akik természetesen jók a nőknél.

2. A "betanult szövegek" nagyrészt csak mankók. Persze bármikor elő lehet őket húzni, de én úgy értelmezem, hogy az lenne a cél, hogy spontán módon megtanuljon az ember ismerkedni. Tehát eleinte, amikor totál kezdő, kap egy pár szöveget (amiket tudni kell jól előadni), de egy idő után el kell dobni ezeket a mankókat, és meg kell tanulni spontán szöveget gyártani.

3. Nem mindenki használ betanult szövegeket. Ez csak az un. indirekt stílus. Létezik direkt stílus is, ami azt jelenti, hogy konkrétan megmondja a pasi a csajnak, hogy mit akar tőle.

4. A szöveg csak ahhoz kell, hogy elinduljon a kommunikáció. Nagyrészt az fog dönteni, hogy van-e az embernek egy normális megjelenése, de ennél is fontosabb a személyiség

+ 1

A PUA már rég lecsengett, és ez így van jól. Ez egy undergound hobby volt, jó, hogy megint az. Így kevesebb a sarlatán, akik átverik a naiv srácokat.

márc. 30. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:
natural = normális férfi? :D Emlékszem még, fórumokon milyen csodálattal vegyes utálattal emlegették őket olyan frusztrált arcok, akiknek egy jó pszichológus és terápia kellett volna a komplexusaikra, nem pua trükkök (amiktől sajnos csak még gázabbak lettek).
márc. 30. 16:53
 24/28 anonim ***** válasza:

Natural = aki természetesen ért a nőkhöz.

Nem tudom, hogy milyen fórumon jártál.

Én Jimmy fórumán kezdtem, aztán Dragonékhoz mentem át, de olvasgattam Mex anyagait is. Egyik helyen sem utálták a natural-okat ahol én jártam. Épp ellenkezőleg: még egy cikk is született a témában, ami azt tárgyalta, hogy mi natural game (stílus) alapja. Dragon fórumán meg feltettek egy írásos interjút egy natural sráccal, amiből lehetett tanulni. Pont azt beszélték, ha jól emlékszem, hogy ő mit adhatna a közösségnek. Szóval, én sosem tapasztaltam utálatot a natural-ok iránt a magyar PUA közösségben.

De ez az én tapasztalatom, nem tudom, te hol voltál.

Az viszont tény, hogy a PUA-ban voltak frusztrált srácok is. Rájuk is volt elnevezés = AFC, vagyis átlagos frusztrált csávó. De, ők azért jöttek a közösségbe, hogy fejlődjenek.

[Megjegyzés: akinek pszichológusra van/volt szüksége, olyan súlyos eset, annak tényleg szakemberhez kell fordulnia. Noha én nem igazán mennék pszichológushoz, de támogatom azt, hogy akinek szüksége van rá, az menjen]

Azóta nagyon elferdült a világ, mert a nőknél való sikertelenség ideológa, filozófia lett, lásd az incel mozgalmat, akik másra mutogatnak, és nem hisznek a változásban. Az AFC-k legalább fogékonyak voltak a változásra.

márc. 30. 17:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Voltam mindegyik említett fórumon. Akkor kezdett el jól menni a csajozás, amikor ezek megszűntek és elhagytam az összes pua baromságot, amit évek alatt belém neveltek.
márc. 30. 17:41
 26/28 A kérdező kommentje:
A PUA-ban pont az a jó, hogy áltudományos szakzsargont használó áltudomány. Ha tényleg lúzerekből tudott volna bárki karizmatikus, elegáns, vonzó embereket faragni, akiket imádnak a nők, csajoknál elért sikerességtől függetlenül tömegek járnának a képzéseire.
márc. 30. 17:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Viszont amikor a lúzereket a szórakozóhelyeken, utcán ráuszították a csajokra a lehúzós szélhámosok, akkor egy csomó csajhoz odamentek. Ha az átlagember is így oda merne menni, sokkal több csajnál lenne sikere.
márc. 30. 17:52
 28/28 anonim ***** válasza:

"Ha tényleg lúzerekből tudott volna bárki karizmatikus, elegáns, vonzó embereket faragni, akiket imádnak a nők, csajoknál elért sikerességtől függetlenül tömegek járnának a képzéseire."

Csakhogy az, hogy valaki lúzerből olyan ember legyen, akit imádnak a nők, nagyon sok munkával jár.

Csernus Imre is megmondta, hogy a változás fájdalommal jár, ez a PUA-ra nagyon igaz. Lúzerként eleinte az ember egy rakás visszautasítást kaphat a nőktől. Aki ezt nem tudja helyesen kezelni, az kudarcként éli meg, és feladja.

Na mindegy.

Célom ezekkel a kommentekkel nem az volt, hogy elfogadtassam a PUA-t. Tiszteletben tartom mindenki véleményét, csak leírtam a saját nézetemet.

Kellemes ünnepeket.

márc. 30. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!