Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt miért csak puák csinálják általában és az átlag fiatalemberek nem, hogy odamennek zsinórban több tucat jó csajhoz próbálkozni?
Mert az átlag pasi félénk. Fél a visszautasítástól, a kudarctól.
A PUA meg úgy van vele, hogy ha elcseszi, az sem zavarja, mert az is tapasztalat, amiből tanul, és így egyre jobb lesz a csajozásban.
De amúgy ma szinte nincsenek is PUA-k, az a korszak lecsengett.
Amikor egy PUA odamegy 233 csajhoz egy buliban, akkor esélyes, hogy nem felszedni akarja a csajt, hanem kalibrálni valamit. Pl. a megszólításokat. Gyakorol. A többi része nem érdekli, csak az, hogy minél profibb legyen a csajozás azon részében, amit éppen kalibrál.
"Kalibrál"
Voltam PUA fórumokon, de ez annyira vicces. Milyen lenne, ha valaki a haverokkal sörözést kalibrálná. :D "Most kalibrálom, hogy jó helyen fogjam a korsót, most azt, hogy minél nagyobbat tudjak böfögni, miután legurítottam, most elsütök 23 db szexista viccet és ha nevetnek, akkor továbblépek a közös sztorik felidézésére..."
Abszurd az egész.
Hát pedig ha valaki nem született jó csajozónak, és el akar jutni arra a szintre, hogy spontán módon megszólít csajokat, akik nem nevetik ki, nem pattintják le, hanem engednek a közeledésnek, annak kalibrálnia (gyakorolnia) kell.
Én inkább azt tartom furának, hogy ezt valaki viccesnek tartja. De persze ez gondolom azért van, mert nem hiszel benne. De végülis, mindegy. A pasik 90%-ának a szerencse választ párt, vagyis az, hogy véletlenül(!!!) bejön-e egy csajnak, vagy sem, aztán majd a csaj őt kiválasztja, aki vagy bejön neki, vagy nem. Azt kell szeretni, ami van.. Hiszen nem tudja, hogyan kell meghódítani egy nőt. Inkább ez lehetne a vicces... De nem az, ez inkább szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!