Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 évesen én "lúzernek",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen én "lúzernek", öregnek számítok párkeresési szempontból?

Figyelt kérdés
Örökölt, 60 négyzetméteres lakásban élek, nem vagyok elhízva, rendszeresen sportolok, általában pár évvel fiatalabbnak tippelnek. Ha a keresetet nézzük, kicsivel fél millió feletti a nettóm.
2024. márc. 3. 11:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor igen.
2024. márc. 3. 11:26
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem kellesz a nőknek, az nem a korod miatt van, sok 40 évesnek van társa.
2024. márc. 3. 11:27
 3/22 A kérdező kommentje:
Fórumok alapján szűrtem ezt le. Nemhogy a 40 az új 30, hanem a 40 az új 50+ sokak szemében.
2024. márc. 3. 11:28
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyébként mondjuk egy 20-23 éves lányt el sem tudnék képzelni magam mellett. Jó, nyilván sem jogilag, sem pszichológiai szempontból nem az, mégis kicsit pedofilnak érezném magam.
2024. márc. 3. 11:30
 5/22 anonim ***** válasza:
Párkeresésben eddig milyen tapasztalatokkal rendelkezel?
2024. márc. 3. 11:33
 6/22 A kérdező kommentje:
3 barátnőm volt életemben, 2-4 év között tartottak a kapcsolatok. Most már lassan 5 éve egyedül vagyok. Őszintén szólva nem is erőltettem különösebben magam. Csak mintha kapuzárási pánik vett volna erőt rajtam pár hónapja, hogy kifutok az időből.
2024. márc. 3. 11:37
 7/22 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, ezekkel az “adatokkal” nyitsz nálam a randi elején. Már itt megkerdojeleznem a találkozónk létjogosultságát, mert azon kívül, hogy sportos vagy, semmit nem mondtál magadról. A vagyoni helyzetedből max annyi érdekelne, hogy önellátó vagy, nem vagy anyagilag rám szorulva, de hogy albiban laksz, meg mennyit keresel, az pont nem érdekelne. Az viszont zavarna, hogy ezzel kezdesz ahelyett, hogy mondanál egy viccet vagy felhoznál egy érdekes témát (tehát megmutatnád a személyiséged ahelyett, hogy elmondod, vicces vagy vagy mi érdekel)
2024. márc. 3. 11:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Ja, hát most csak a száraz tényekre hagyatkoztam mintegy reflektálva a mai, sajnos egyre inkább piaci párkeresési trendekre;)
2024. márc. 3. 11:55
 9/22 A kérdező kommentje:
Piaci alapú, így teljes.
2024. márc. 3. 11:55
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
A parkereses nem piaci alapu, mióta szabad parvalasztas van és nem előre elrendezett házasságok. Persze van, aki a pénzre megy, de nem veled fog leállni az ilyen típus, hidd el.
2024. márc. 3. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!