Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fájt a legjobban?

Figyelt kérdés

Párkeresés során/párkapcsolat során

Nemed?

2024. márc. 2. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A megcsalás során és után a sok hazugság, az jobban fájt mint maga a megcsalás. Nő vagyok, házasságban történt.
2024. márc. 2. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elhittem, hogy mindig velem lesz és számíthatok rá, de nem így történt. Már tudom, hogy az ilyesmit nem szabad elhinni. Férfi vagyok.
2024. márc. 2. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Az, amikor rájöttem, hogy nem az akinek gondoltam és mondta magát. De tanulságnak jó volt, bebizonyosodott, hogy a szavak tettek nélkül semmit nem érnek
2024. márc. 2. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár keresés alatt:

A felszínesség zavar.

Kapcsolat alatt:

Ha csicskának tart ki kell szolgálni.

Párkapcsolat után:

Az elvesztegetett idő fáj és hogy csak pár kellemetlen tapasztalattal lettem gazdagabb + a kapcsolat utáni szomorkodas a semmin.

29 F

2024. márc. 3. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Párkeresésben vagyok ,ami zavar

- a 4.válaszolóhoz hasonlóan a felszínesség. Különösen mikor a köszönés után az első két kérdése a férfinak a mivel foglalkozol és mi a végzettséged ..( diplomás vagyok ennek ellenére is zavar ,hogy kb ez a legfontosabb amit tudni akar rólam )

- amikor már a beszélgetés elején teszi a szexista megjegyzéseket ,csak a külsőm érdekli.Holott én egyértelművé teszem,hogy csak komoly kapcsolat érdekel.

- hazug, manipulatív

Én egyébként pont ezen okok miatt már kezdem azt érezni,hogy már soha nem lesz párkapcsolatom.

26/ N

2024. márc. 3. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne is legyen. :)
2024. márc. 3. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A megcsalás fájt talán a legjobban, illetve nem is önmagában a dolog, hogy megcsalt, hanem az, hogy milyen gyorsan és könnyedén túllépett rajtam, pedig 3 évig voltunk együtt. Mintha neki semmit nem számított volna az együtt töltött idő. Valószínűleg már a kapcsolatunk végén "túl volt rajtam", csak addig nem szakított amíg biztos nem volt, hogy az új srác vele akar majd lenni. Aztán amikor biztossá vált, lépett.

A másik dolog, hogy ez által nem tudhatom, hányszor, kivel és mikor csalt még meg, miközben én azt gondoltam megtaláltam a valódi társamat, akivel én képes lettem volna leélni egy életet.

Aztán a harmadik dolog, hogy nekem ez több év szenvedést okozott, mire sikerült feldolgzonom a dolgot, ráadásul azóta is egyedül vagyok és esély sem mutatkozik arra, hogy lehetne új kapcsolatom. Ráadásul már nem is tudnék senkiben sem olyan szinten megbízni mint benne, szóval ezt is tönkretette, pedig kifejezetten azt az egy dolgot kértem tőle, hogy ha már nem akar velem lenni, legalább annyi becsülete legyen, hogy szakít mielőtt új "kalandokat" keres. De úgy látszik manapság hatalmas kérés, hogy addig ne dugjon valaki mással, amíg hivatalosan van valakije.

29/F

2024. márc. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!