Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van még az Anotalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van még az Anotalk létezésének?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen elkezdtem használni férfiként beszélgetés, ismerkedés reményében, de egyszerűen lehetetlenség kommunikálni az emberekkel. Ha fiúként lányt keresek akkor órákig nem talál senki, ha fiúként fiút keresek, akkor egyből az az első kérdésük, hogy meleg vagyok-e és ha írom, hogy nem akkor egyből kilépnek, a lány keres lányt kategória esetén meg mindenki fiú aki oda belép. Szerintem teljesen értelmét vesztette az az oldal miért éri meg egyáltalán üzemeltetni?
2024. márc. 2. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért éri meg, mert mindenki szerencsét próbál egy ideig, és addig fogyasztja a reklámokat, illetve nyomon lehet követni.
2024. márc. 2. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is újra beléptem kb 2 év után nőként.Tapasztalatom hogy ez már nem beszélgetős oldal.Beszélgetés kimerül abban hogy korod szerepjáték sexchat.Nehéz értelmes normális partnert találni.Ja meg sok ott a beteg elme nem részletezném.Ezért alig van nő az egyik beszélgetőpartnerem szerint.
2024. márc. 2. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ki mit használ anotalk helyett?
2024. márc. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!