Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban férfiaknál sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban férfiaknál sokkal szűkebb az a réteg amit a nők vonzónak találnak a nőkkel ellentétben?

Figyelt kérdés
Általában van egy típus amit a nők vonzónak találnak, férfias izmos sportos testalkatú férfi, sármos arc ennyi kb, ha férfi túl vékony már nem kell, ha el van hízva már nagyon kevés nőnek kell, ha alacsony szintén egy nőnek sem kell vagy nagyon kevésnek ,viszont a nők esetében mintha más lenne a helyzet, egy alacsony nagyon vékony szemüveges lány ugyanúgy könnyen talál átlagos férfit magának mint egy kicsit duci nő....
2024. márc. 2. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Valóban.
2024. márc. 2. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

Igen, de mondjuk én ezt a szexualitásra vezetném vissza, nem pedig negatív értelemben a nőkre.

A férfiaknak is ugyanúgy megvannak a preferenciái, csak ők kénytelenek lejjebb adni, ha p.nát akarnak. Azt pedig mindenki tudja, hogy a nők érzelem vezéreltek, míg a férfiak szexuálisan vezéreltek.

Egy férfit láthatsz egyszer vékony nővel és láthatod ugyanezt a férfit később egy picit testesebb nővel, mert ők minden alkalmat megragadnak és egy férfi nincs is úgy körülzsongva mint egy nő.

A vékony lány meg a duci nő is találni fog magának férfit, mert nekik van merítés, ő válogathat. A férfiak többsége viszont nem, ezért rondán mondva "nincs ló, jó a szamár is" effektus lép életbe.

Ez nem azt jelenti, hogy a duci nőt senki nem szeretheti, csak azt mondom, hogy a nő akkor van kapcsolatban amikor akar (hogy most kivel és az éppen milyen ember ez esetben mindegy), a férfi meg akkor ha lehetősége van rá. Lehetősége pedig akkor lesz rá, ha megadják. Aztán hogy ezt egy vékony lány vagy épp egy duci teszi meg, az már nyilván nem mindegy.

2024. márc. 2. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Nő vagyok és voltam már vékony, izmos, picit nagyhasú pasival is. Mindegyiket vonzónak találtam. Volt olyan akinek brutàl nagy orra volt, volt aki kopaszodott.

Egyetlen egy férfival nem lennék az extrém túlsúlyossal. Az számomra undorító és az igénytelenség jelét mutatja.

Szóval nem nem igaz szerintem.

2024. márc. 2. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Persze igazad van. Vannak nok ,akik valogathatnak. Mit feszulsz ezen?
2024. márc. 2. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a baj, hogy te az alapokon túllépsz. Rengeteg az igénytelen pasi.
2024. márc. 2. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nők közül is kevés az igazán VONZÓ, ezek a férfiak a meleg pina miatt "beérik" ezekkel a nőkkel.
2024. márc. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!