Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfiként mennyire nehéz manapság társat találni, pár hónapon belül, összejöhet csinos vonzó nő, milyen magasan vannak a nők igényei manapság?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves párkapcsolatból léptem ki két hónapja most már lassan jó lenne újra társat találni 37 éves férfiként, elhízott de szerintem vállalható szerethető férfi vagyok. Kormányhivatalban vagyok portás, viszonylag a csinosabb formás nők az eseteim 17 évvel ezelőtt ilyen adottságokkal viszonylag könnyen jött életem párja csak sajnos elhagyott, remélem most is hasonló sikerek fognak érni engem társkeresés terén főleg internetenfebr. 29. 18:49
11/14 anonim válasza:
Mindenki azt vár el, amit akar. A kérdező is. Egyáltalán mi ez a marhaság, hogy azt várd el, amit "nyújtani tudsz"? Aki ezt mondja, ti egy randit úgy indítotok, hogy összeméritek egymást minden területen, kilistázzátok, aztán ha nincs mindenhol = akkor leléptek?
Micsoda színvonal már megint.
12/14 anonim válasza:
kövér pasinak nincsen esélye le kell foglalni.
29 F
13/14 anonim válasza:
"Aki ezt mondja, ti egy randit úgy indítotok, hogy összeméritek egymást minden területen"
Igen. És külsőre a legkönnyebb. Meg se kell szólalnia a másiknak.
14/14 anonim válasza:
Remélem, hogy ez egy trollkérdés. A párkeresés nem pontbeváltó játék, hogy a vállalható személyiséget be lehet váltani vékony, formás csajra. Az nem kuriózum! Ha ilyen nőt keresel, akkor a legegyszerűbb módja, ha lefogysz és izmosodsz, ha pénzed nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!