Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti mit tartotok nevetsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tartotok nevetséges vagy szánalmas, esetleg nagyon eltúlzott elvárásnak a társat kereső nőtársaitoknál?

Figyelt kérdés

Vagy aminél azt gondoltátok "na ő egyedül szárad meg".

Akár társkeresőkön, akár élőben.

febr. 29. 18:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%

#20:

Mutatsz képet privátban? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan ronda vagy-e.

febr. 29. 20:26
 22/28 anonim ***** válasza:
20%

#20: Albert Einstein:„Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett.”

Te megragadtál a problémád szintjén, és makacsul nem vagy hajlandó szemléletváltásra. Tetejébe még szalmabábozol is. Te döntésed, de innentől kezdve énsemmi sajnálatra méltót nem vélek fölfedezni benned.

febr. 29. 20:35
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
21: Bocs, de nyilván nem égetem magam. Soha nem is hagyom, hogy készítsenek rólam, és természetesen én sem teszem, nemhogy bármilyen felületen megosszam. Elég nekem irl a kötelező helyeken szégyenkeznem.
febr. 29. 20:40
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

#12 Egy szót se szóltam az incelekről.

Amúgy meg ne te tudd már hogy másoknak mi alapján kéne válogatnia lol.

De amúgy nem is értem hogy mi a férfiak vágya.

Amit te mondasz, az erre hasonlít: legyenek a nők is kibszott igénytelenek társkereséskor, és legyen elég nekik annyi hogy fsz van a férfi lába között. Ebben az esetben nem számít hogy a férfinak milyen elszólásai, személyiségdefektjei, karrierje, külseje, élete stb van, hanem elég annyi hogy összeesz két magányos embert a fene, aztán cirka 5 év múlva elkezdik gyűlölni egymást.

Ez kell? Mert ha az "apróságokat" nem veszik figyelembe a nők, akkor ez lenne.

De ezt a magatartást is leszóljátok folyton, hiszen az ilyen igénytelen nők összejönnek selejt férfiakkal, és akkor persze a nő a legnagyobb ostoba hülye k..rva amiért nem válogatta meg a társát.

A másik opció az, ami most is van, hogy a nők nem jönnek össze azzal a férfival akiben van számukra valami taszító. Megválogatják a társukat. Ha mondasz vagy teszel valami olyat ami undorít, akkor igenis elvállnak az útjaink, hiszen a legszebb szoba összképét is elrontja, ha valaki a közepébe sz.rik egy nagyot.

Szerintem te valami olyasmit akarsz, hogy minden egyes nő legyen nyitott feléd, hiszen te összességében, úgy nagy átlagban tökéletes vagy, csak a hülye nők felesleges listájának nem tudsz megfelelni, ami igazából nem is baj, hiszen minden ami a listán van, bagatell apróság.

Ami egy kicsit sem gyerekes ám...

febr. 29. 20:40
 25/28 anonim ***** válasza:
76%
Egy barátnőm 37 éves, és nincs a toppon,de ő csak nála fiatalabb, leginkább 25 év alatti vagy annyinak kinéző babaarcú fiúkkal hajlandó ismerkedni. A saját korosztályában meg mindenkit leöregez, neki tényleg nem túl jók az esélyei. Leginkább sajnálni tudom,ahogy panaszkodik,hogy ezek a kisfiúk mennyire kihasználják,meg semmibe veszik. Igazából feldolgozatlan traumái vannak,de nem hajlandó elmenni pszichológushoz,mert hülyének tartja az összeset.
febr. 29. 21:46
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

#25: "Igazából feldolgozatlan traumái vannak"

Ezt csak te gondolod így, vagy ő is?

febr. 29. 21:49
 27/28 anonim ***** válasza:
66%

Én kettészedném a kérdést.

Mert amit én nevetségesnek tartok, az nem biztos, hogy "100% forever alone". Ha vmit tud adni a férfiaknak, amit azok keresnek (és ez azért az esetek nagy részében a jó külső, kár tagadni), akkor a lehető legidiótább elvárások mellett is talál magának férfit.

100% forever alone:

- magához képest irreális elvárások, ha nem kifejezetten szép

- magához képest nagyon magasan irreális elvárások, ha van gyereke

Nevetséges:

- amikor leírja, hogy min. 800e-s fizut keres, és odaírja mellé, hogy "én nem vagyok anyagias, ez az átlag Magyarországon"...

- ilyen-olyan horoszkóp

- full csóró csajnál, hogy legyen a pasinak saját háza, kocsija

- igénytelenül, topisan öltözködő csaj megjegyzi, hogy öltönyös, elegáns férfiak az esetei, kacsintós smiley

- amikor bárkire, aki nem egy ilyen tipikus zsiványos rosszfiús srác, de nem is feltétlenül, szobanövény, rámondja, hogy unalmas meg túl rendes

- már abból is válogat, hogy milyen márkájú autó, mekkora lakás, hol van a lakás (olyan szinten, hogy jaj, az a kerület nem elég menő)

- minden olyan kettős mérleges elvárás, hogy "fogadja el, hogy Marci az énlegjobb barátom, de neki ne legyenek lánybarátai"

márc. 1. 10:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Amikor az elvárások nem találkoznak azzal, amit az illető nyújtani tud, és nem is tudja mással kompenzálni. Értem ez alatt azt, amikor elhízott, rondácska, 3 gyerekkel "megáldott", igénytelenül öltöző, helyesen írni nem tudó, minimálbért talán megkereső, putris nők osztják társkeresőn az észt arról, hogy nekik kijár az izmos, gyerektelen, 30as, gazdag, jóképű férfi, és még egy csomó hőzöngés arról, hogy a férfinek mit kell majd fizetnie neki meg a gyerekeknek, meg milyen királynő meg főnyeremény ő, amire büszkének kell lenni.

Ill. még az a kategória, amikor vki hűséges, kulturált, mély érzésű partnert keres, miközben a hölgy onlyfansen riszálja magát 18+-os tartalmakkal, meg olyan képeket tölt fel társkeresőre, amik mögött elbújhatnának az utcai prostik (öv méretű p...aszoknyában, kipakolt mellekkel ivászat és társai).

okt. 14. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!