Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti mit tartotok nevetsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tartotok nevetséges vagy szánalmas, esetleg nagyon eltúlzott elvárásnak a társat kereső nőtársaitoknál?

Figyelt kérdés

Vagy aminél azt gondoltátok "na ő egyedül szárad meg".

Akár társkeresőkön, akár élőben.

febr. 29. 18:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
17%

"Senki nem állított ilyet, hol láttad te ezt?"

Látszik az írásmódjából, hogy feminista ("nőtársaim"). Ebből fakadóan, ha a nőtársairól nem tud rosszat mondani, akkor a férfiakról tud. Az ugyanis elég valószínűtlen, hogy 2024-ben valakinek egyik nemről sincs rossz véleménye. Ez logika.

febr. 29. 18:42
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

10#

Az incelekkel miért kell elő jönni? Ők teljesen más kategória.

Tény és való, hogy vannak olyan nők akik a párkeresésre úgy tekintenek mint a kívánságműsorra.

Legyen a férfi: okos, becsvágyó, hűséges, kedves, tisztelettudó...Ez még oké, ezek normális elvárások.

Az is, hogy csak olyan férfiakkal kezdenek ki akikhez vonzódnak, szerelmesek beléjük.

De amikor egy listájuk van képzeletbeli vagy se, hogy ne legyen csóró, szakmunkás, erőszakos, hazug blabla és azt nem nézik, hogy akivel kikezdenek, hogy milyen kapcsolatban aztán pofára esnek és akkor már kiégnek az ultra gáz.

Meg valljuk be nem listázni kéne, mert egy kapcsolat/ismerkedés nem arról szól. Ha mindjárt kilőnek valakit azért, hogy mondott egy szerintük olyan mondatot amit nem kellett volna, vagy tényleg nem néznek mást csak azt, hogy ők jól érezzék magukat akkor ne csodálkozzanak, hogy tényleg egyedül végzik. Kedvencem amikor tetszik a férfi, de mégse kell, mert nem egyforma a fizetés. :DDD

febr. 29. 18:50
 13/28 anonim ***** válasza:
30%
Nem gondoltam azt, hogy "na, ő egyedül szárad meg", mert egy fiatal, kifejezetten szép nőről beszéltünk, de amit előadott egy-egy beszélgetésnél a férfiakról, meg amikor odament a (még egyetemista, 21-22 éves, hozzátenném) gyakornokhoz kioktatni, hogy mégis hogy tervez összeszedni bárkit is saját autó nélkül, akkor azért felvontam a szemöldököm :D NAAAAGYON durván anyagias szemléleteket vallott, kb mintha nem is érdekelné semmi más ezen kívül. Ami amúgy persze, az ő dolga, de azért személy szerint nem gondolom okésnak, ha nincs más feltétel a másik féllel szemben (ja, de, az megvolt, hogy még ezen kívül nézzen ki kiemelkedően jól is). De ez én vagyok, arra már rájöttem, hogy nekem nagyon eltér a korombeli nőktől az általános hozzáállásom a témához :D De azért ezen a nőn jó volt néha csámcsogni a kolleginákkal, na, bevallom :D Már évekkel ezelőtt felmondott, így nincs állandó kapcsolatom vele, de legutóbbi infóim szerint továbbra sincs tartós kapcsolata, szóval gyanítom a keresése továbbra sem a legsikeresebb. Gonoszul mondhatnám, hogy milyen meglepő, de hát na, ez van. Ő döntése, gondolom ő is úgy van vele, hogy egyedül is jobb, mint valakivel, aki nem felel meg az elképzeléseinek, és ezt teljes vállszélességgel tudom támogatni, még akkor is, amikor azok az elképzelések szerintem badarságok. De mondjuk ezt a férfiak esetében is támogatom, én abszolút nem vagyok híve ennek az "adjuk lejjebb az elvárásainkat" dolognak, mert attól mégis kinek lenne jó. Szerintem akármit is gondolunk mások párválasztási preferenciáiról, ha nekik valami fontos, akkor arról nem szabad csak azért lemondani, mert "egyedül száradnak el". Akkor meg az lesz a baj, hogy adott dolog hiányzik, szóval mindenképp pocsék lesz nekik. Nekem meg mindegy, én boldog vagyok a saját életemben :D Szóval érted, másokról nem fogok ítéletet mondani, amíg ők is ezt a boldogságot keresik.
febr. 29. 19:05
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Talán azzal tudok nehezen azonosulni, mikor egy nő a centiméterekre, vagy bizonyos nagyon specifikus külső jegyekre fókuszál.

Legyenek elképzelések a Nagy Ő külsejéről, persze, ez normális, de némelyik nő szerintem saját magát zárja el a lehetőségektől, mikor megszabja, hogy mondjuk 180 cm alatt nem ismerkedik, vagy kisebb farokméret már nem elég neki. Az is nagyon furcsa, mikor valakinek mondjuk csak a szőkék, vagy csak a barna bőrű pasik tetszenek. Szerintem ezek ilyen rohadtul infantilis képzelgések, amik az önismeret totális hiányára utalnak.

Szerintem egy heteró nő elsősorban olyan társat keres, akire tud férfiként tekinteni. Ez viszont nagyban a férfi viselkedése, tettei által válik láthatóvá, nem a külső tulajdonságai alapján. Egy 170 centis pasi nem lesz kevésbé férfias, mint egy magasabb, hogyha a viselkedése férfiasságot sugároz.

Én a külsővel kapcsolatos elképzeléseimet egyszerűen úgy határoznám meg, hogy legyen "átlagos, egészséges külsejű", amibe amúgy nagyon sok minden belefér, a többi részletet meg úgyis az élet dönti el.

febr. 29. 19:46
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

A való életben kifejezetten kerülöm, hogy foglalkozni kelljen bárki más (pláne intim) magánéletével (legyen akár férfi, akár nő az illető), nem hogy még vegyem a bátorságot (ez esetben inkább pofátlanságot), és ítékezzek felette.

"egyedül szárad meg" - aki ilyet mond vagy gondol, az nálam automatikusan a beteges (= "szex nélkül nem lehet élni") kategóriába kerül.

febr. 29. 19:48
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Ronda nő vagyok. A férfiakhoz hasonlóan más nők is kb. így gondolják, hogy egyedül száradok meg, mert nekem is elvárásom (inkább igényem) a vonzalom, a kémia. Az csak a szép vagy legalább átlagos nőknek "jár"... Én meg ugye örüljek, ha nem valami bántalmazó, szenvedélybeteg szörnyeteg a férfi, hanem normális meg jó ember. Kösz szépen... 😏 Persze igazuk van, tényleg egyedül rohadok emiatt, de azt egyáltalán nem tartom fairnek, hogy részemről irreális elvárásnak minősül, ami részükről alap és természetes, hogy kívánják is a partnerüket.
febr. 29. 20:00
 17/28 anonim ***** válasza:
6%
#16: miért nem plasztikáztatsz, ha ennyire elégedetlen vagy a külsőddel?
febr. 29. 20:04
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Az jobban zavar, amikor valaki top luxus életet akar, de semmi erőfeszítést nem tesz felé. Nem tanul, nem akarja megerőltetni magát a munkában se, hogy esetleg előrébb jusson. Szerintem ez szánalmasabb. Aki meg magasra teszi a lécet, egészségére. Ha talál valakit, aki megfelel neki, az tök jó, ha meg nem, akkor az ő dolga. Amúgy sok nő nem is akar kapcsolatot, az is teljesen érthető.
febr. 29. 20:08
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
Hogy szerelmet keresnek. A férfiak pedig nem.
febr. 29. 20:22
 20/28 anonim ***** válasza:
51%
17: Mert nem megoldás. Gyakorlatilag komplett fejet kellene cseréltetnem, nyilván ilyen nincs. Apám férfiként még éppen elérte az átlagos szintet, én már nőként g*cironda vagyok ugyanazokkal az adottságokkal. Nyaktól lefelé meg tömessem ki magam implantátumokkal mindenhol, ahol egy nőn kell legyen fognivaló, ha már gyárilag lapos piszkafa vagyok? Ja, tudom, edzés... Nyilván majd attól kinő a mellem... De a többi sem változik szart sem, ha nem tartok mellé egy élhetetlen diétát. Mármint tényleg élhetetlent, nem olyat, amivel itt menőzni szoktak, hogy jaj, hát ő elhagyta a cukrot meg a fehérlisztet, és szorgalmasan viszi be a fehérjét... 😃
febr. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!