Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés, Ismerkedés hogy?
Az nekem már alapvetően nem szimpatikus, aki ismeretlenül jelölget közösségi oldalon meg írogat. 1) annak az oldalnak nem az a célja, 2) nagyon görcsös hatást kelt, és nagyon esélyes, hogy csak a külsőm miatt ír rám vagy rosszabb esetben azért, mert korban megfelelek és van puni a lábam között. És tök mindegy, hogy néz ki.
Társkeresőn szoktam ismerkedni, élőben meg nyitott vagyok rá, ha olyan a helyzet (azaz pl. nem telefonálok éppen, nem sietek, nem olyan szituban vagyunk, ahol bunkóság ismerkedni, pl. temetés). Társkeresőn én minden szembejövő profilt A-tól Z-ig végigolvasok, és csak azokat húzom jobbra, akikkel úgy érzem, összepasszolunk (pl. hasonló kommunikációs stílus, van pár közös érdeklődési kör, a számomra vízválasztó kérdésekben hasonlóan gondolkodunk - pl. én nem jönnék össze radikális jobboldalival, mert tök más az értékrendünk... olyannal sem, aki falun szeretne élni). Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy akit balra húzok, az "nem normális", csak épp párkapcsolatra nem opció nekem, mert nem passzolunk össze. Aztán az, hogy az illető mennyire szimpatikus, akivel matcheltünk, az a chatelés és aztán a randi alapján dől el (viselkedés, beszédstílus, hazudott-e vmiről a profilon vagy chatelés közben, gesztusok / mimika). Élőben meg az "udvarlás" milyensége, viselkedés alapján hozok ilyesmi véleményt.
És ha az a kérdés, hogy mi nem normális a számomra, vagy mi borzalmasan antipatikus, az pl. a hímsoviniszta megjegyzések (akármennyire poénba vannak ágyazva - sőt, az még gázabb... mert ilyenkor, ha megsértődsz rajta, akkor rögtön jön az, hogy "jaj, hát gondoltam komolyan, csak vicceltem"), amikor érzem, hogy "mivel nő vagyok", felszínes golddiggernek tart, és nekem kell standupolnom azért, hogy őfelsége elhiggye, hogy nem vagyok az... ezen kívül a neveletlenség / illemtudás hiánya, bunkóság, randin pl. pincérek ugráltatása és velük való szemtelenség / hatalomfitogtatás; mások fikázása olyan dolgok miatt, amiről nem tehetnek; "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" viselkedés; vadidegen srácoknál amikor azt hiszik, joguk van az időmre, társaságomra, p..imra csak mert megtetszettem nekik; durva témákkal való felszínes viccelődés (pl. pedofília)... meg ha tényleg úgy viselkedik, hogy jogosan lehet feltételezni, hogy elmebeteg (magában motyog hülyeségeket, para szemekkel bámul, tör-zúz, taperol másokat engedély nélkül)
17: Nem volt autóm, egy olcsó Xiaomi volt a zsebemben, mégse okozott gondot ismerkedni.
Amelyik nő csak a pénzre hajt hidd el, nem akarsz párkapcsolatot, mert orrba-szájba meg fog csalni és miután pénzügyileg lehűzott elhagy.
Keress inkább normális nőt, akinek fontos a személyiséged, intelligenciád, humorod és vonzódik a külsődhöz. Vele egy életen át tervezhetsz, amennyiben megbecsülöd és tisztelettel bánsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!