Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feministákon múlna a döntés akkor a prostitúció is be lenne tiltva?
#49 Pontosan ez a beteg mentalitás az, ami miatt ilyen vagy olyan önkényuralom lesz 50-70 éven belül. Vagy a nők fognak uralkodni, és a férfiak másodrendű állampolgárok lesznek, vagy a nők kerülnek megint a helyükre.
Egy polgárháborúban mondjuk nem a nőkre fogadna az ember.
"Nem lesz, hanem erősödni fog, ugyanis lehet jogilag igen, de a régi, elmaradott beidegződések miatt még hátrányban vannak a nők"
Melyik is a leggyakoribb fiunev a csodasbezzegnyugaton? Gondolom a Thomas, mintsem a Mohamed :)
39F incel
Mi van. Mi az hogy akkor lesz feminizmus? Nem egyenlőséget akartál írni? 😂
Soha nem lesz egyenlőség, max akkor ha minden ember konkrétan egy biorobot, ahol egymás másolatai vagyunk. Ugyanis most minden ember különbözik, azaz nem vagyunk egyenlőek. (jogilag viszont igen)
"Egyenlőséget meg senki nem akar"
Csak te.
"de most komolyan életedben párszor igazán kipróbálhatnád amit mástól hetente többször elvársz."
Lövésed sincs egyik hozzászóló magánéletéről sem, de azért biztos mindenki fulladásig szopatja a párját, hát persze. Cseppet sem gyűlölöd a férfiakat, á nem.
Én pont nem várok el szopást, anált nem is értem mire jó. Heteróként viszont mi a f@szért (haha, szóvicc) lennék másik férfivel? Te heteró nő vagy? Szoktál más nőket nyalni? Ha biszex vagy akkor nem ér. Én mondtam már máshol, hogy a férfiaknak is kéne sminkelni, akkor egyenlően átvernék ők is a nőket, a mellműtét meg olyan, mint a férfiaknál a péniszméret: az ellenkező nemből a legtöbbet nem érdekli a méreted, csak te a néhányra hallgatsz, aki a hangos kisebbség. Egyébként férfiként ott van pl. a hajbeültetés, azt se kell nőknek általában
Most akkor mondj valami olyan sztereotípiát, ami igaz is rám, mert egyenlőre csak tömény szexizmust hallottam tőleg, hajrá! Képes vagy rá!
#54 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!