Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feministákon múlna a döntés akkor a prostitúció is be lenne tiltva?
40
Én a 33-ban arra gondoltam, hogy prostituáltságra kényszerítés, nem csak sima striciség. És azért kérdezem, mert nem tudom, nem vagyok jártas a stricik meg prostik világában
"Ne haragudj, te hol élsz, mert a prostitúció a legtöbb országban jelenleg is tiltott, többek között Magyarországon is"
Te hol élsz? Nem tiltott. Sőt, adózni kell utána és adószám kell.
Ami tiltott az a futtatás és a nem megfelelő helyen való munka, es az elősegitese.
Te otthon, adószámmal, önszántadbol vagy prosti, az teljesen legális.
"szerintem ez egy kicsit sejteti, hogy merre fog menni a világ"
Jo iranyba, a feminista amokfutas be lesz rekesztve, de en nem erem meg valszeg. Talan az evszazad vegere lesz ertekelheto eredmeny.
39F incel
"Jo iranyba, a feminista amokfutas be lesz rekesztve, "
Nem lesz, hanem erősödni fog, ugyanis lehet jogilag igen, de a régi, elmaradott beidegződések miatt még hátrányban vannak a nők.
49
"ugyanis lehet jogilag igen"
Mondjuk ez nem lehet, hanem biztos (ha egyenlőségre gondolsz). Persze vannak különbségek, pl. a szüléssel kapcsolatos dolgok az gondolom csak nőkre vonatkoznak (abortusz, ilyesmi). Egyébként milyen beidegződésekre gondolsz? Mert ez nem csak a nőkkel szemben probléma, hanem a férfiakkal is.
36
"Ennek mi köze a prostikhoz?"
Nem sok, egy másik válaszoló keverte ide, aki volt olyan cuki, hogy azt hitte, hogy a nemi erőszaknak és a családon belüli erőszaknak bármi köze van a prostikhoz.
Aztán idefújta a másik szemetet is a szél, aki értetlenkedik, hogy a "feminácik" miért hozzák fel az erőszakot.
Erre másoltam az adatot, mert azzal egyetértek, hogy sajnos még mindig beszélni kell róla.
" szerintem nem jó ötlet a megerőszakolást fizikai erőszakkal együtt emlegetni (pl. az is fizikai erőszak, ha felpofoznak, és azért a kettőnek nem ugyanaz a súlya)"
Erről nem én tehetek, a linkelt forrás említi ilyen módon, csak ezt az adatot találtam így hirtelen Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!