Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátom, kimondja hogy milyen jó barátok barátok vagyunk, akkor az azt jelenti hogy részéről csak barátság lehet?
"Sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, néha közben bókol ő is, hogy jól nézek ki, de ahogy bepróbálkoztam nála, azonnal mondja hogy csak barátok vagyunk, ezt ne rontsuk el"
"Barátság extrákkal az jó lett volna, de attól valamiért mindig tartózkodott!"
Biztos én értem félre.
Mindenesetre, engem nem zavar, ha a nő a hülye, sok hülye nő van. Viszont, itt szerintem közel se egyértelmű, hogy a kérdező az árva lovag, aki, mint hű szerelmes csak várva várt és a csaj egy velejéig romlott boszorkány. Ennyit írtam.
Nekem se kéne se a nő, se a kérdező egyébként, mert a féltékenykedés egyértelmű érzelmi játszma. Az meg egy barátságban se pálya, nem egy kapcsolatban. De nekem a kérdező se tiszta. És nem csak azért mert a türelem koronázatlan királya.
Aki meg lepontozott, egészségére, de hogy mi értelme, azt megsúghatná.
De fordított esetben soha a nő nem lehet naiv, buta ha a férfi "kihasználja". Olyasmi még véletlenül se fordulhat elő, hogy meggondolta magát, elmúltak az érzései csakis kihasználja a nőt a Gyakorin. A nő mindig tiszta szándékkal közeledik a férfi iránt, csak szerelmet akar és törődést. De hogy viszonozza-e, vagy mit is jelent a törődés: utazás, ajándék vagy gondolatolvasás az egyáltalán nem számít soha.
Az se, hogy a nőnek nincs önbecsülése, emberismerete, ő csak bizalmat szavaz és legvégül az összes/legtöbb férfi féreg, perverz és inkább egyedül halnak meg, de persze ha jön az álomférfi akkor mindjárt ugranak egyből a farokra. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!