Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátom, kimondja hogy milyen jó barátok barátok vagyunk, akkor az azt jelenti hogy részéről csak barátság lehet?
#19,20:
Én még velet se írtam, hogy a kérdező hibátlan, kétszer is megjegyeztem, hogy mindkettő hibás az egész történetben. Az egyik azért, mert reményt adott a másik azért, mert még mindig reménykedik.
Nem a kérdező, vagy a csaj külön-külön/kizárólag bűnös.
21, itt már csak szexről ír és egyszer sem írta le, mire mondta a lány, hogy csak barátság. Nem tudjuk, hogy zajlott a beszélgetés.
Az az alap felvetés, hogy a lány végig szédítette, pedig erre sincs semmilyen bizonyíték.
Alig tudunk valamit, az is folyton alakul.
Jól van már, ne legyen már itt egy pár ember kétszínű. Ha férfi a kérdező általában mindig ő a hibás, most is ő egy (pár) válaszoló szerint. A csaj végképp még azután se, hogy párkapcsolatban volt valamelyik és "ígérte"/ manipulálta a kérdezőnek/kérdezőt, hogy "majd egyszer".
Nevetséges komolyan az egész. Fekete fehéren le van írva mi történt és akkor is a kérdező a ludas.
Az nem számít, hogy tanácsot kért, segítségre van szüksége.
25, ha ott megáll a sztori, hogy a csaj taperolta, azt mondta (khm... régebben) hogy lehetnének együtt, a srác meg most, hogy szinglik, bepróbálkozott kapcsolatra! és a lány nemet mondott, teljesen egyetértenék. Mert ugye innen indultunk.
Csak, közben kiderült, hogy a kérdezőnek se kapcsolatra kéne a lány, aki a szexkapcsolatra korábban is nemet mondott.
Ez így már egy tök másik történet.
Nekem megy nagyjából, ezért írtam, hogy mindkettő valahol hibás.
Ha én tudományos, hogy csak megdugna akkor elzavarom a fenébe és nem "féltékeny" vagyok a többi nőre akivel szóba áll.
Ha meg tudom, hogy milyen játszmázós lény a csaj akkor eltűnök a francba mellőle, mert úgyse van értelme a "barátságnak" se a szexre való várakozásnak.
Nem kijelentem, hogy biztosan a kérdező a hibás, ő szédíti, ő nézi le csak a szexre. Volt annak egyértelműen előzménye miért csak dugást szeretne.
Én nem szeretnék még azt se, hányinger egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!