Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány barátom, kimondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány barátom, kimondja hogy milyen jó barátok barátok vagyunk, akkor az azt jelenti hogy részéről csak barátság lehet?

Figyelt kérdés
Sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, néha közben bókol ő is, hogy jól nézek ki, de ahogy bepróbálkoztam nála, azonnal mondja hogy csak barátok vagyunk, ezt ne rontsuk el, gondolom nem vagyok az esete. Viszont ha más lánnyal ismerkedek féltékenykedik! Mivel sokan összehoztak már minket, erre ő azt mondta ha akartunk volna valamit egymástól, már rég összejöhettünk volna. Akkor ez részéről csak baráti kapcsolat lehet, ha konkrétan ki is mondja, hogy a legjobb barátja én vagyok?
2024. febr. 27. 09:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Kérdező azért egy kicsit többen is benne lett volna, mint szex. Pechére őszinte volt, itt rontotta el.
2024. febr. 27. 11:14
 22/36 anonim ***** válasza:

#19,20:

Én még velet se írtam, hogy a kérdező hibátlan, kétszer is megjegyeztem, hogy mindkettő hibás az egész történetben. Az egyik azért, mert reményt adott a másik azért, mert még mindig reménykedik.

Nem a kérdező, vagy a csaj külön-külön/kizárólag bűnös.

2024. febr. 27. 11:17
 23/36 anonim ***** válasza:
Persze, tűzre velük mindkettővel, jöhet is a következő kérdés, ahol még egy barátságot sem sikerül megtartani.....
2024. febr. 27. 11:20
 24/36 anonim ***** válasza:
49%

21, itt már csak szexről ír és egyszer sem írta le, mire mondta a lány, hogy csak barátság. Nem tudjuk, hogy zajlott a beszélgetés.

Az az alap felvetés, hogy a lány végig szédítette, pedig erre sincs semmilyen bizonyíték.

Alig tudunk valamit, az is folyton alakul.

2024. febr. 27. 11:20
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Jól van már, ne legyen már itt egy pár ember kétszínű. Ha férfi a kérdező általában mindig ő a hibás, most is ő egy (pár) válaszoló szerint. A csaj végképp még azután se, hogy párkapcsolatban volt valamelyik és "ígérte"/ manipulálta a kérdezőnek/kérdezőt, hogy "majd egyszer".

Nevetséges komolyan az egész. Fekete fehéren le van írva mi történt és akkor is a kérdező a ludas.

Az nem számít, hogy tanácsot kért, segítségre van szüksége.

2024. febr. 27. 11:33
 26/36 anonim ***** válasza:
#25 nem tudom, ên majdnem minden kérdêsnél belegondolok abba, hogy mit érezhetnek a felek. Ez nem mindenkinek megy, azért is más a vélemênyünk, mint nekik.
2024. febr. 27. 11:35
 27/36 anonim ***** válasza:
31%

25, ha ott megáll a sztori, hogy a csaj taperolta, azt mondta (khm... régebben) hogy lehetnének együtt, a srác meg most, hogy szinglik, bepróbálkozott kapcsolatra! és a lány nemet mondott, teljesen egyetértenék. Mert ugye innen indultunk.

Csak, közben kiderült, hogy a kérdezőnek se kapcsolatra kéne a lány, aki a szexkapcsolatra korábban is nemet mondott.

Ez így már egy tök másik történet.

2024. febr. 27. 11:39
 28/36 anonim ***** válasza:
51%
#27 olvasd már el mêgegyszer a sztorit, könyörögve kêrlek.
2024. febr. 27. 11:41
 29/36 anonim ***** válasza:

Nekem megy nagyjából, ezért írtam, hogy mindkettő valahol hibás.

Ha én tudományos, hogy csak megdugna akkor elzavarom a fenébe és nem "féltékeny" vagyok a többi nőre akivel szóba áll.

Ha meg tudom, hogy milyen játszmázós lény a csaj akkor eltűnök a francba mellőle, mert úgyse van értelme a "barátságnak" se a szexre való várakozásnak.

Nem kijelentem, hogy biztosan a kérdező a hibás, ő szédíti, ő nézi le csak a szexre. Volt annak egyértelműen előzménye miért csak dugást szeretne.

Én nem szeretnék még azt se, hányinger egy csaj.

2024. febr. 27. 11:41
 30/36 anonim ***** válasza:
Tudományos🤣🤣🤣- wth? - tudom akart lenni és ja olvasd el többször a sztorit, nem úgy történt.
2024. febr. 27. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!