Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora sor lehet egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora sor lehet egy ilyen nő iránt?

Figyelt kérdés
24 éves, okos, egyetemista, kedves, figyelmes, tökéletes szép teste van, nagyok szép csinos nő. Hosszú sorok vannak vagy félnek az ilyen nőktől a férfiak?
2024. febr. 26. 12:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Ha okos, akkor mindegy, mert eleve soron kívül választ.😁
2024. febr. 26. 12:42
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem sor. A sor az, amikor vár valamire a tömeg hogy majd mindenki sorra kerül előbb utóbb. Itt meg azért jó esetben nem, hacsak nem ninfomán. De még akkor is megválogatná nyilván, nem állna le bárkivel aki "beállt a sorba" csak ezzel hogy tetszik neki. Szóval elég hülye hasonlat.

Egyébként meg nyilván több embert vonz mint egy kevésbé jól kinéző nő. Ráadásképp a háttere miatt (kedves, figyelmes, okos és egyetemista) még inkább megteheti, hogy a minden téren megfelő legfelső körből válogasson. Igazából aki ilyen, az szerintem jól is teszi, kár lenne ha elpazarolná magát.

2024. febr. 26. 12:46
 13/28 anonim ***** válasza:
43%

Én is ilyen voltam 18 évesen. Egy profilváltásnál 10-15 en írtak.

Amikor munkába mentem (kasszás voltam) folyton flörtöltek velem nem egy ember randira hívott.

Mikor kapcsolatom lett akkor is írtak bár nem érdekelt.

Majd gyereket szültem, feleség lettem. De még ezek ellenére is rámírnak havonta 1x minimum.

A férjem amúgy jól néz ki de nem egy modell. Szep arc jó haj, stílus, de van egy kis pocakja ami nem zavart soha természetesen. Belsőleg egy nem féltékenykedő, magabiztos, segítőjész, megértő ember. A világon mindenben támogat és kitart mellettünk ha esik ha szakad.

2024. febr. 26. 12:53
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
Pont akkora, hogy te sosem kerülsz sorra.
2024. febr. 26. 12:54
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

A sor hosszú, de a csaj már eleve leselejtezte a 90%-ukat.

Szóval abból a sokból 1 perc alatt maradt kb. 3.

2024. febr. 26. 12:59
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hosszú sor, de kérdés, hogy abból mennyi normális, és a csaj se sorrend alapján választ, hogy ki próbálkozott nála először, szóval nyugodtan próbálkozhatsz te is, max elhajt.
2024. febr. 26. 13:06
 17/28 anonim ***** válasza:
26%
A sok debil biztos sorbanáll, anélkül hogy tudná milyen a személyisége ennek a 8. Csodának
2024. febr. 26. 13:10
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a nőtől is függ... alapesetben nyilván vannak jó páran, ott meg az a kérdés, hogy ki mennyire ügyes és határozott, amikor kell.
2024. febr. 26. 13:52
 19/28 anonim ***** válasza:
71%

A sor hossza 1250 meter, amit ha egy embernek 2 métert adunk, akkor ez 625 ferfit jelent.

Ha a csaj nagyon nimfomán, akkor 1 nap akar 10 pasi is sorra kerülhet, vagyis az utolsónak mindössze 62,5 napot kell várnia.

Ha a csaj naponta váltogatja, akkor az utolsónak kevesebb mint 2 év az ácsorgási idő.

Ha hetente váltogatja akkor az utolsónak 625 hét, azaz nagyjából 12 év a varakozási idő. Ha a csaj ritkábban váltogatja, átlag 1 évet van eggyel, akkor az utolsónak 625 évig kell ott állnia

Még ha a lány komoly kapcsolatra tervez, életreszólóval, akkor egy ember kb 50 év, vagyis az utolsónak 31.250 évig kell állnia abban az elcseszett sorban mire sorra kerül.

Egyéb hülye kérdés?

2024. febr. 26. 14:17
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Miért félnének tőle? A legtöbb férfi nem önértékelés-zavaros, legalábbis remélem.
2024. febr. 26. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!