Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valóban fontos, hogy egy férfinak legyen saját lakása, és ne az anyjával lakjon?
Most akkor hogy is van? Ha én pl lakást bérelek közösen egy lakótárssal, akkor én is kuka vagyok?
(Anyám egyszer jött takarítani, mikor operáció után fekvőbeteg voltam)
10
Ez amúgy tök szomorú, de attól még teljesen valid, ha valaki emiatt visszautasít egy férfit (vagy nőt).
10: Most inkább abba az irányba lépjetek, hogy nem fizetitek függők adósságait. Még akkor sem - sőt akkor pláne nem! -, ha családtagjaitok.
Hagyjátok őket a saját dugájukba dőlni!
Így is túl sokáig és teljesen érdemtelenül pénzeltétek és támogattátok őket.
"Most akkor hogy is van? Ha én pl lakást bérelek közösen egy lakótárssal, akkor én is kuka vagyok?"
Nálam igen.
10
Ha ti akkora segghülye palimadár barmok vagytok, (márelnézést) hogy ti fizetitek vissza más adósságát, az igenis a te hibád!!! 😂
Nem fontos.
Ha alapvetően a férfi nem érdekli a nőket, akkor teljesen mindegy mije van vagy nincs.
Az anyagi dolgok csak akkor kezdenek el számítani, ha az illető már párkapcsolatban van és komolyan tervez.
Előtte két dolog számt, a külső és a duma.
A külsőnek legalább az áltagos szintet meg kell ütnie, nagyon jó szöveggel pedig lehet kompenzálni.
Ha a külső bőven átlagon felüli akkor a szöveg sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!