Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek valóban fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valóban fontos, hogy egy férfinak legyen saját lakása, és ne az anyjával lakjon?

Figyelt kérdés
febr. 25. 21:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%

Most akkor hogy is van? Ha én pl lakást bérelek közösen egy lakótárssal, akkor én is kuka vagyok?

(Anyám egyszer jött takarítani, mikor operáció után fekvőbeteg voltam)

febr. 25. 21:55
 12/43 anonim ***** válasza:
87%

10

Ez amúgy tök szomorú, de attól még teljesen valid, ha valaki emiatt visszautasít egy férfit (vagy nőt).

febr. 25. 21:55
 13/43 anonim ***** válasza:
65%

10: Most inkább abba az irányba lépjetek, hogy nem fizetitek függők adósságait. Még akkor sem - sőt akkor pláne nem! -, ha családtagjaitok.

Hagyjátok őket a saját dugájukba dőlni!

Így is túl sokáig és teljesen érdemtelenül pénzeltétek és támogattátok őket.

febr. 25. 21:58
 14/43 anonim ***** válasza:
41%

"Most akkor hogy is van? Ha én pl lakást bérelek közösen egy lakótárssal, akkor én is kuka vagyok?"

Nálam igen.

febr. 25. 21:59
 15/43 anonim ***** válasza:
41%

11

Nálam is.

febr. 25. 22:02
 16/43 anonim ***** válasza:
86%
Szülők adósságát nem a gyerek dolga visszafizetni. Itt másodlagos lenne, hol lakik, eleve nem kellene olyan, aki a balhés családját akarja állandóan megmenteni.
febr. 25. 22:15
 17/43 anonim ***** válasza:
54%

10

Ha ti akkora segghülye palimadár barmok vagytok, (márelnézést) hogy ti fizetitek vissza más adósságát, az igenis a te hibád!!! 😂

febr. 25. 22:36
 18/43 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván. Mit kezdjek egy hajléktalannal...
febr. 26. 08:58
 19/43 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy előzetesen elvárható és így keressünk társat... Vagy akkor legyen bekalkulálva az is, hogy az ilyen személyek elmarhatják maguktól az Igazit.
febr. 26. 09:27
 20/43 anonim ***** válasza:

Nem fontos.

Ha alapvetően a férfi nem érdekli a nőket, akkor teljesen mindegy mije van vagy nincs.

Az anyagi dolgok csak akkor kezdenek el számítani, ha az illető már párkapcsolatban van és komolyan tervez.

Előtte két dolog számt, a külső és a duma.

A külsőnek legalább az áltagos szintet meg kell ütnie, nagyon jó szöveggel pedig lehet kompenzálni.

Ha a külső bőven átlagon felüli akkor a szöveg sem számít.

febr. 26. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!