Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van velem ha csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van velem ha csak a belsőmet szereti és azt dicséri, a külsőmet soha nem, mi lehet emögött?

Figyelt kérdés
Egy hónapján összejöttem egy nővel, a nő abszolút nem dicséri a külsömet hogy milyen szép vagyok, milyen a mosolyom, milyen szép a szemem vagy társai, csak azt hogy milyen jó ember vagyok és milyen kedves és milyen okos stb.
2024. febr. 25. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Tán mert nem vagy szép, de ennek ellenére jó ember vagy. Az intelligencia szexi tud lenni, még külsőre átlagon aluli pasin is, tudod?
2024. febr. 25. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♀️🤦‍♀️

Mennyivel jobb lenne ha azt mondaná hogy de szép a farkad, ezert az se baj hogy szarember vagy...

Most vagy te is nő vagy, vagy nem is tudom... Soha egyetlen pasimnak se dicsertem a külsejét, akkor se ha tetszett, főleg nem ilyen nyálasan. De ők se nekem, de nem is igényeltem.

2024. febr. 25. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
És jól megvagytok ettől függetlenül? Ez nekem amúgy új :) A nők is szokták ilyen módon "dícsérni" a férfiak külsejét? Én ezt kevésbé tapasztalom, nem csak magamon, hanem úgy a környezetemben, ha a közi ismerős párokat nézem. A feleségem sem szokott dícsérgetni ilyen módon, de nekem valahogy nem is hiányzik. Egy érintés, egy mosoly, egy kedves szó sokkal lényegesebb. Szerintem.
2024. febr. 25. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiakat nem szoktak szépnek hívni.
2024. febr. 25. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Én tudok a szívemmel látni, nekem fontosabb is az, hogy ki milyen személyiség, ki hogy viselkedik velem, mit tesz értem, hogy bánik velem, mint a külső.

Egyedül ami számomra elengedhetetlen, az igényesség, a kifogástalan higiénia és a jól karbantartott fogsor, szájhigiénia.

Na most ha ez mind megvan, én egy csúnyácska férfihez hamarabb tudok vonzódni, szeretni őt, mint egy bunkó, buta, lelketlen, nem törődöm szépfiút.Mert az utóbbi nem igazán mozgat meg semmit bennem.

De az első esetben nem fogom a külsejét dicsérgetni, mert nem az, ami hozzá vonz.Akkor olyat dicsérek, amit értékelek benne.Pl. figyelmes vagy, okos vagy, jó a humorod, jó az illatod, talpraesett vagy, stb stb.

2024. febr. 25. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Ja, és a vége lemaradt.A párom egy jóképű férfi, de nem szoktam úgy dicsérgetni, meg ő sem engem.Persze, ha jó frizurát vágat, csinosan felöltözik, azt megjegyzem.Mondtam már neki, hogy szép a szeme, ő is dicsér, de azért nem napi szintű téma ez.
2024. febr. 25. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: jobb is, ha nem napi szintű téma ez (egymás dícsérgetése). Akkor hamar elvárás lehet bármelyik féltől, ha netán egyik nap elmarad... A kérdezőnél ez extrán hamar elvárássá vált, úgy tűnik :)
2024. febr. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!