Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak ló helyett szamár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ló helyett szamár lehet a férfi a nőnek az úgy is megéri?

Figyelt kérdés
Mikor az adott nő pl jól nézz ki vagy legalább vékony. De stílusa , személyisége miatt nem talál olyan férfit aki tetszik neki. Aztán baratzónában tart nyomi férfiakat tartaléknak. Ezekkel ha összejön az a férfinek nem gaz ? Hiszen tudja hogy a nőnek nem tetszik valójában ! Pl dagadt ronda a nő meg a herceget várja az adoniszt fehér lovon. Csak unatkozik
2024. febr. 23. 05:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Mesélj, ki bántott?
2024. febr. 23. 06:12
 2/14 A kérdező kommentje:

Te. Magadra ismertél? 😀

2024. febr. 23. 07:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Dugni jó, de komolyabb kapcsolatra nem. Úgy is megcsalna ha jön vele szemben egy számára jó pasi.
2024. febr. 23. 07:06
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Van itt egy alapvető félreértés!

“Aztán baratzónában tart nyomi férfiakat tartaléknak.”

Nem tartaléknak vagy barátzónába téve, hanem a nő tényleg barátként tekint rád, és esze ágában nincs tartaléknak tartani téged.

Nem barátkozni kell, hanem megpróbálni összejönni a nővel.

Ha meg azt kamuztad hogy barát akarsz lenni, akkor ne csodálkozz, ha az is leszel!

2024. febr. 23. 07:13
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem gáz. A legtöbb pasinak teljesen mindegy milyen alapon van vele a nő mikor ő használja a nőt d.gni es nem fordítva.
2024. febr. 23. 07:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok átlag. A szex másodlagos lenne.
2024. febr. 23. 07:28
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Akkor minek akarsz olyanokkal lenni akik mellett kisebbségi komplexusod van?
2024. febr. 23. 07:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Nincsen. Nagyon erős az önképem. Egyetlen probelma van velem és az az , hogy túlsúlyos vagyok. És nem tudom leadni. Én nem tartom kevesebbnek magam azoknàl a nőknél akik baratzonaba tettek. Ők tartanak nyominak mert most a legtöbb nőnek a 70-76 kg-os ferfiak az esetei. Aki nem oylan az rögtön tartalék lehet csak.
2024. febr. 23. 07:35
 9/14 anonim ***** válasza:
A nők nem dugnak a barátkozás pasikkal. Pont azért vannak baratzonaban. Ha a barátkozás neked elég, akkor jó.
2024. febr. 23. 08:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Ki előbb ki utóbb ezek tiltani szoktak. Főleg ha nincs igazi személyes ismeretség.

2024. febr. 23. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!