Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magány korai halálhoz vezethet?
9
15 éve erős depresszió áll fent. Évente 4-5 db 2% os ízesített sört iszok. Mást nem
11
Van kutyám de inkább macska kedvelő vagyok.
14
Gondoltam már rá. De nem volt bátorságom felhívni. Plusz interneten azt olvastam hogy már megváltozott a szexipar. A prostik közül is van aki nem fogadja a túlsúlyos ronda embereket. Vagy a tapasztalatlanokat. Így megijedtem hogy mi lesz ha ilyet fogok ki és a helyszínen derül ki és elküld. Meg egy prosti nem tudja megadni a szerelmet /szeretetet ami nekem hiányzik az életemből.
Rajtad múlik, hogy mit hozol ki az életedből.
Nagynéném 65 éves, kamaszkori néhány próbálkozáson kívül sosem volt senkije, igazából nem is vágyott rá. Nem ment férjhez, nem szült gyereket, a hivatásának élt mindig. Ennyi idősen jobban néz ki, mint a korosztálya. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy Németországban él és ott eleve jobban odafigyelnek magukra az emberek, nem elmaradott az egészségügy, van prevenció és nem kell a létbiztonság miatt stresszelni.
Mindegy, a lényeg, hogy a kilátástalan magány valóban rossz, voszont a párkapcsolat nélküliség nem egyenlő magánnyal.
"Menj el qvához"
Na, annál érzelmileg kevesebb sivárabb és magányosabb dolog van... Ott van a tudat, hogy ez a szerencsétlen nő pénzért megjátssza magát, hogy elviseljen.
Remek ötlet a lejtőn való elinduláson.
18
Keveset eszek és sokat mozgok 10+ éve. Nincs eredménye. Ne fárassz “menj orvoshoz” válasszal mert az én állapotomon az atyauristen se tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!