Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre nehezebb a magány?

Figyelt kérdés

Huszas évek majdnem közepe. 2 éve vagyok szingli, a szakítás után csak pofára esések jöttek. Nem erőltettem a dolgot. Nem ennek függvényében élek, elvoltam eddig. De már nagyon hiányzik egy párkapcsolat, intimitás, egy ölelés. Kevesebb mint egy év és külföldre mennék, amiatt tudatosan nem keresek már senkit és már amúgyis diplomázok. Borzasztó nehéz ebbe az egészbe lelkileg egyedül nekivágni, csak barátok vannak. Szépen elmentek a huszas éveim, erre folyamat csak a szomorúság járt. Nyitott voltam, utazgattam, mindent is csináltam. Külföldön csak más nyelvű párom lehet, jelenleg annyira hiányzik hogy megosszam a félelmeim, hogy valakinek a társa legyen… kihasználtam a szingli éveket de ez idő után nem elégít ki.

Sportolok, időm nagy részét hasznosan töltöm.

Hogyan enyhítsek ezen?

2024. febr. 1. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Legjobb barátok sokat segítenek meg ha elfoglalod magad.
2024. febr. 1. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
41 éves múltam, és még mindig nem döglöttem bele a magányba, pedig már sokszor majdnem - ki fogod bírni. Amúgy még fiatal vagy, fogsz találni társat. A sportolást jól csinálod, én is azzal ütöm el az időt. Tanulj, sportolj, dolgozz, és tartsd nyitva a szemed, ha szembe jönne valaki, aki tetszik.
2024. febr. 1. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Hali, szintén külföldön, edzek, tanulok, lefoglalom magam, tervezem az életem. Nincs időm arra gondolni, hogy de rossz egyedül. Meg nem is az, igazából.
2024. febr. 1. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Készen állsz egy párkapcsolatra, de nem is akarod görcsösen. Ez szuper dolog, sok sikert kívánok.
2024. febr. 1. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogadj meg egy jó tanácsot: NE keress görcsösen! Ha "csak legyen már valakim" alapon vágsz bele abból ritkán sül ki jó dolog. Ott nem a másik emberbe vagy szerelmes hanem a kapcsolat tényébe. Nagyon gyorsan tudnak kopni olyankor az érzelmek (főleg hogy igazából nem is volt meg).
2024. febr. 2. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!