Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt írta, szóljak neki ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt írta, szóljak neki ne hirtelen tűnjek el ha vkivel alakul nekem vmi?(társker)

Figyelt kérdés

Erre azt írtam ja, jó akkor. Ő folytatta: Vagy ha megunnám őt. Nem szeretné ha hirtelen tűnnék el.

(Csetelgetni szoktunk már más platformon)

Normális ilyen társkeres pasi? Akkor ismerkedjek inkább a többivel? Én azt hittem vele ismerkedem, majd randizunk, aztán majd kiderül.

Hát randira hívás helyett meg azt kapom ha összejönnén vkivel azért szóljak már..

#ne ghostingolj
2024. febr. 22. 06:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát férfinek se jön le egy ilyen. Ez is igaz.
2024. febr. 22. 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

"Aki már egy ideje próbál ismerkedni, annak eléggé elveszik a kedvét az eltűnedezők, reményvesztetté válik. "

Hát nem csodálom, hogy eltűnnek, amikor nem hívják őket randira, csak a véget nem érő, semmit mondó cset megy.

2024. febr. 22. 11:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

#12, hát így próbáljon az ember a nőknek megfeleni... :(

Ha találkozni akarunk, az a bajotok. Ha csetelni, akkor az. Ha neten ismerkedünk, lúzerek vagyunk. Ha élőben, mit képzelünk magunkról.

Már mindenféle módon baj, ha egy férfi közeledni, ismerkedni próbál. Csak ott van a kutya elásva, hogy az ember társas lény és vágyna egy társra...

2024. febr. 22. 11:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem úgy néz ki mintha nekem akarna megfelelni azzal hogy azt várja jöjjek össze mással.
2024. febr. 22. 11:34
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, te nő vagy. Nem tudod hogy egy átlagos férfinak mit kell átélnie netes ismerkedés során.

Csupán annyi kért tőled akivel ismerkedsz, hogy korrektül mondd meg neki ha nem őt keresed és nem szeretnéd az ismerkedést folytatni vele.

2024. febr. 22. 11:39
 16/20 A kérdező kommentje:

De azt igen, hogy nekem mit kell átélnem.

Randira nem hív de szóljak már ha van képben más.

(Köszi rendben akkor.)

2024. febr. 22. 11:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Attól is függ kérdező, hogy mennyi ideje chateltek?

De te is célozgathatsz pl. hogy szabad a hétvégéd vagy hasonlók :)

2024. febr. 22. 12:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Hetfő óta de minden nap napi többször. Kilómèter hosszant tele van vele a csetem a telon. A hetvégèt már megbeszéltük hogy egyikünknek sincs programja.

Aztán írkál tovább minden másról.

Meg ez hogy szóljak már, ha lesz vkim.

Vagy forditott a sorrend. Nem keresem vissza

2024. febr. 22. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Értelek. Én már tuti elhívtalak volna találkozni.
2024. febr. 22. 12:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha 3 nap utan nem hiv el, akkor mar nem is fog.
2024. febr. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!