Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt írta, szóljak neki ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt írta, szóljak neki ne hirtelen tűnjek el ha vkivel alakul nekem vmi?(társker)

Figyelt kérdés

Erre azt írtam ja, jó akkor. Ő folytatta: Vagy ha megunnám őt. Nem szeretné ha hirtelen tűnnék el.

(Csetelgetni szoktunk már más platformon)

Normális ilyen társkeres pasi? Akkor ismerkedjek inkább a többivel? Én azt hittem vele ismerkedem, majd randizunk, aztán majd kiderül.

Hát randira hívás helyett meg azt kapom ha összejönnén vkivel azért szóljak már..

#ne ghostingolj
2024. febr. 22. 06:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Túl sok benne a társkeresős sérelem, most rajtad csattant, ez így elég nagatív.
2024. febr. 22. 06:11
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

na te egy normális nő vagy !

a pasi meg sokszor megjárta és volt talomba.

ezt még nézd el neki randi után kiderül hogy van e kémia.

2024. febr. 22. 06:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sokszor megcsinálták már vele, hogy ignorálták válaszok néklkül ezért azt várja tőled, hogy te legalább tiszteld és szólj, ha mással már alakul vagy mást választasz helyette. Hogy jogos vagy sem a kérése, azt döntsd el te.
2024. febr. 22. 06:42
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Offolni kell
2024. febr. 22. 07:01
 5/20 A kérdező kommentje:

Elkezdtem akkor mással ismerkedni inkább. Aki talán majd randira is hív.

Ő meg csetelget velem tovább mintha mi se történt volna, az elet "nagy dolgairol"("de jó holnap péntek)meg ilyenek.

Kérdezte már ugyan hetvégén mit csnálok, megbeszéltuk hogy neki sem nekem sem semmi különösebb programja nincs, akkor se vette a lapot.

Off lesz.

2024. febr. 22. 07:17
 6/20 anonim ***** válasza:
30%
Te is pusztulat vagy mint a többi korábbi sérelmei. Egész jól megismert csetelgetésből :D offold csak hátha talál jobbat.
2024. febr. 22. 08:08
 7/20 A kérdező kommentje:

Eddig kedvesen elcsetelgettem ismerkedtem vele, elvégre társkeresőn vagyunk...

Miután közölte hogy szóljak már ha lesz valakim, azóta mondhatnám kpben vagyok az illetővel mennyire sokat akarhat tolem.

Senki nem pusztulat. A társkeren szabadon ismerkedsz azzal aki tetszik es szabadon kikerülöd aki nem. Teljesen joga van ehhez mindenkinek.

Nekem nincs szükségem olyan pasira, aki arra vár mikor jövök össze valakivel, es addig jó vagyok unaloműzőnek neki.

2024. febr. 22. 08:18
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

Abszolút egyetértek azzal aki ismerkedik a kérdezővel. Aki már egy ideje próbál ismerkedni, annak eléggé elveszik a kedvét az eltűnedezők, reményvesztetté válik. Viszont akiben van egy pici empátia, az megmodja korrektül hogy nem téged kereslek, ha úgy alakul.

Én az ilyenek miatt elengedtem a netes ismerkedést, valahogy nem működik nekem. 39/f

2024. febr. 22. 09:09
 9/20 A kérdező kommentje:
Szűrni kell a neten nagyon.
2024. febr. 22. 09:32
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is kamu kerdes, ferfi irta ki.
2024. febr. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!