Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kell tiltani, miért nem ők lépnek le?
Figyelt kérdés
A pszichológiai hátterét keresem ennek a jelenségnek, mert nagyon gyakran előfordul, és nem értem az okát.
Néha felbukkannak a privát üzeneteim között srácok, akik ismerkedni szeretnének. Őket - ha nem oltári paraszt módon teszik, ők instant tiltást kapnak - kedvesen, egyenesen visszautasítom.
Viszont utána sokan írják azt, hogy "rendben, akkor tilts"
Nem mintha nehezemre esne tiltani, de... miért kéne tiltsam? Miért nem írja azt, hogy "oké, szia" és felejt el?
2024. febr. 21. 11:45
1/7 anonim válasza:
Talán nem akarják fejben tartani, kit kerestek már meg. Így egyszerűbb.
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de csak ha nem törli ki ő maga a teljes beszélgetést, akkor ott marad. Látja a kosarat
2024. febr. 21. 11:52
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak ilyen durcis válasz ez. Ők is tudnának tiltani, ha csak annyit akarnának, hogy ne dobjon fel nekik újra vagy ilyesmi.
5/7 anonim válasza:
Ez ilyen elszólás lehet csak. Mert hogy gyakori, hogy egyből tiltja a nő azt aki ismeretlenül megkeresi.
6/7 anonim válasza:
Ahogy konstatálom ,hogy itt nekem nem terem babér, megköszönöm és soha többé nem keresem a másik felet, gáznak tartanám rá erőltetni magamat valakire aki elutasít.
7/7 anonim válasza:
Sértődős, durcás válasz ez. "Akkor legalább dolgoztatom ezt a p...t, ha már nem hajlandó nekem esélyt adni" jelleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!