Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az,hogy a férfi már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy a férfi már legelső találkozáskor szexet akarna? Vagy nem akar találkozni, csak akkor ha rögtön mentek valahova kettesben a legelső találkozáskor.

Figyelt kérdés
febr. 20. 21:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Rögtön első talalkozáskor lefeküdni?

Hogy néz az ki?

Először kicsit mekellene ismerni egymást, nem?

febr. 21. 07:31
 12/14 A kérdező kommentje:

És itt nem vokt szó arról, hogy a pereputyot is vinném magammal.

Csak az nem tetszik, hogy egyből hotelbe akar menni, holott még nem is találkoztunk egyszersem.

febr. 21. 07:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik nem részéről sem szimpatikus az első randis szex. Ha már most nem tudnak annyit beszélni egymással, akkor kinek erőltetni? Nekem ebből abszolút az jön le, hogy nem tudnak jobb elfoglaltságot találni, mindketten unalmasak.
febr. 21. 08:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Ennek a témához semmi köze.

Mem unalmasak vagyunk, egyszerűen nemakarok az első nap rögtön szexet, sztem ez a normalis

febr. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!