Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon ebből még lehet kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből még lehet kapcsolat, mi lesz ha az ex mégis visszaakar jönni?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, aki egy hónapja szakított a barátjával. Nagyon sokat beszélünk, sokat találkozunk, búj hozzám, csókolgatjuk egymást, igaz szex lehetett volna már de azt még nem akartam.

Viszont még kapcsolatot nem akar mert kavar van a fejében azt mondta... exét szereti még.....

2024. febr. 18. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, visszamegy az exéhez úgyis
2024. febr. 18. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A vigasztalók is nyerhetnek pár alkalmat ilyenkor de tartós nem lesz. Az ilyenek vagy visszamennek de egyből ugranak is az exre vagy majd màsik csávó nyulja le simán.

Addig van sanszod csak pár alkalomra.

2024. febr. 18. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerb cigányok amik Magyarországon élnek csak nonemuekkel parosodnak. Nem hajlandók análisan szexelni.
2024. febr. 18. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:

"vagy majd màsik csávó nyulja le simán."

Az exet értem még de miért menne másik férfihez ha ott vagyok neki és szimpatikus vagyok neki

2024. febr. 18. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ő nem akarta a szexet, nem te.
2024. febr. 18. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Én nem akartam, mondta hogy ha jobban simogatom lett volna de nem akartam
2024. febr. 18. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

4 mert barátzónás vagy. Aki barátzónás az nem férfi egy nő szemében. A szakitással viszont lehet meggyengül, olyankor gyakran gyengébbek a nők, es olyankor a csaj nem beszámithato állapotban van, ezt az időszakot sokan ki is használják. Sok pasi ugrik szívesen egy nőre ha vigasztalni kell..nem véletlen.

De ahogy újra magánál lesz már le is pattint egy másik pasiért.(ha nem az ex fut be hamarabb)

De megesik az is hogy barátzónában maradsz ezek ellenére is. Inkább sír otthon egyedül, mint veled lenni..

2024. febr. 18. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!