Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nincs Magyarországon akkora nő,amekkora az álmom, zsánerem?
Figyelt kérdés
Csak az extrém nagy méretű nők vonzanak,őket tartom szépnek, nőiesnek.
Az álmom egy 200 kg körüli társ.Lehet ekkora hölgyet találni nálunk?
Normál alkatú/ 183 cm, 88 kg/ férfi vagyok.
2024. febr. 17. 13:37
2/33 anonim válasza:
Szerintem meg pont ebből van több, amit te leírtál...Úgyhogy bármikor megtalálhatod itthon is. Amerikába pedig pláne.
3/33 A kérdező kommentje:
Amerikában rengeteg van,de én itthon szeretnék találni.Hátha valakinek az ismerősei között akad ilyen.....Tudom, hogy létezik, csak meg kellene találnom.
2024. febr. 17. 13:53
5/33 anonim válasza:
Szerintem ez a fétise. Valójában nem nő kell neki, csak a nő hája.
6/33 anonim válasza:
Nem hülyéskedik, rendszeresen ír ki ide hasonló kérdéseket. Az egészségre végzetesen súlyos túlysúl a fétishe
7/33 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen komoly.Tudom, hogy furcsa,de valóban az extrém nagy nők tetszenek. Imádom a hatalmas idomokat!
2024. febr. 17. 14:01
8/33 A kérdező kommentje:
5-ös: a nő kell nekem,nemcsak a teste, a lelke is.Mindenestül...
2024. febr. 17. 14:08
9/33 anonim válasza:
8
Én ezt értem, de gondolj már bele, hogy mennyit kéne kajára költened egy hónapban! Ki se jössz a fizetésedből. Előbb-utóbb téged enne meg. Kicsit sem zavar?
10/33 anonim válasza:
Az a baj vele, hogy állítása szerint ő szeretné, de csak akkor tetszik neki, ha akkora túlsúly van rajta, ami súlyosan károsítja az egészségét, és megrövidíti az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!