Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyenek a lanyok?
Ugye feltettem kb ugyanezt a kerdest 2 evvel ezelott, viszont kezd tenyleg lelkileg felforgatni a dolog, 23 eves vagyok, es kb tapssztalaitok halgatnam vagy tanacsokat, eddig az a tapasztalatom hogy ha valakit szimpatikusnak talalok bejōn, akkor leszolitom legyen az bevasarlokozpont vagy barmi, telefonszam insta mindent megadnak felirnak, annyira aranyosak elõben aztan nem valasszolnak se instan.. se telefonszam semmi.. lehet sok a lehetõségūk vagy most a nõk tenyleg ennyire megtudjak jatszani maguk? En vagyok naiv? Edzek,van jó melòm
Viszont kezdek ketsegbe esni.. korulottem mindenkinek mar stabil baratnõje meg annak is aki nem erdemelne meg.
Hát a az alapján, amit leírtál, szerintem megijednek, amikor leszólítod őket a bevásárló központban.
Instán stb, ott ez mindennapos dolog amit írsz. Telószámot sajna a mostanában szinte senki nem ad meg, aki 30 alatt van. Legalábbis nagyon ritka. Azt add fel. Én azt mondanám, hogy ha kondizol odamehetsz beszélgetni, de ne egyből hívd el, meg kérj kontakt infót, hanem csak akkor ha látod, hogy akar is veled beszélgetni. Ilyen random helyeken ne szólítgass le lányokat, kivéve ha tényleg nagyon-nagyon tetszik az illető és meg is lehet neki mondani, hogy annyira megtetszett, hogy nem bírtad ki, hogy ne szólítsd meg.
Online igazából társkeresőkön vagy Facebook csoportokban érdemes írni lányoknak, de csak így kiegészítő lehetőségként, ne fizess elő semmire!
Meg ha van esetleg olyan ismerősöd aki esetleg ismerhet korodbeli lányokat beszélj vele erről, hátha betud mutatni valakinek.
Rosszat módszer... nálad a szekér megelőzi a lovat, ha érted.
A terepet jobban elő kell készíteni, személyes " élményekkel"...
"Ilyen random helyeken ne szólítgass le lányokat, kivéve ha tényleg nagyon-nagyon tetszik az illető és meg is lehet neki mondani, hogy annyira megtetszett, hogy nem bírtad ki, hogy ne szólítsd meg."
Eszembe jutna, vajon kibírja-e, hogy ne kövessen hazáig, vagy egy ideig figyelnem kell, hogy elmegy-e valamerre.
Nem hazugság, csak az átlagos gyk-s nem tud egyszerre két gondolatot fejben tartani.
Személyesen, ha jeleztek. Ennyi. Ha a kérdezővel szemeztek ezek a nők, odamehet. Ha a semmiből eléjük ugrik, senki nem fog igent mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!