Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabo6718 kérdése:

Miert ilyenek a lanyok?

Figyelt kérdés

Ugye feltettem kb ugyanezt a kerdest 2 evvel ezelott, viszont kezd tenyleg lelkileg felforgatni a dolog, 23 eves vagyok, es kb tapssztalaitok halgatnam vagy tanacsokat, eddig az a tapasztalatom hogy ha valakit szimpatikusnak talalok bejōn, akkor leszolitom legyen az bevasarlokozpont vagy barmi, telefonszam insta mindent megadnak felirnak, annyira aranyosak elõben aztan nem valasszolnak se instan.. se telefonszam semmi.. lehet sok a lehetõségūk vagy most a nõk tenyleg ennyire megtudjak jatszani maguk? En vagyok naiv? Edzek,van jó melòm

Viszont kezdek ketsegbe esni.. korulottem mindenkinek mar stabil baratnõje meg annak is aki nem erdemelne meg.

2024. febr. 15. 22:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
Hát ha körülötted mindenkinek van barátnője, akkor valószínűleg nem a csajokban lesz a hiba... A környezetben a fiúk hogy csajoznak? Nekik hogyhogy sikerül?
2024. febr. 15. 23:26
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Szimpatikusnak mi alapján találod őket egy bevásárlóközpontban? Senkit nem érdekel, neked mire áll.

Megadnak neked fake adatokat, vagy akár igazit, csak hogy lekopj.

2024. febr. 15. 23:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Nyugalom, nem fake profilikat adnakmeg minden stimmel a bevasarlokozpont egy példa volt, szimpatikusnak talalok valakit ha kedves arca van vagy baratsagos kisugarzas, teljesen felre ertettetek vagy sertegetni akartok:D
2024. febr. 16. 00:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Eggy kedves nemmel is meg elégednek, akkor nemkene elfogadni a meghivasomat,
2024. febr. 16. 00:41
 5/17 anonim ***** válasza:
4%
1-es vagyok, egyáltalán nem sértegetni akarlak, csak nem értelek. A könyezetedben mindnekinek van csaja, mégis a lányokban keresed a hibát. Nem tűnik fel az ellentmondás?
2024. febr. 16. 00:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Én megertem, keresem magamban is.. de egy dolgozni nem akaro embernek meglessz elete parja, de nekem nem? Engem csak atverni lehet
2024. febr. 16. 00:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Meglehetne mondani azt is bemutatkozasnal, vagy ha elhivom meginni valamit elfogadjak, aztan nem jelentkeznek nem irnak, mikozben en annyira bele elem magam:D
2024. febr. 16. 00:48
 8/17 A kérdező kommentje:
Ka pl a lany aki nem ir vissza jo lehet akkor neki meg nekem is, mert minden nap latni fogom kb mert eggy kozpontba dolgozunk, akkor inkabb mondta volna eggy nemet a helyebe aztan ellenne intezve. Igy erdekes szemembe fog nezni aztan semmit se erez sima:D
2024. febr. 16. 00:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"szimpatikusnak talalok valakit ha kedves arca van vagy baratsagos kisugarzas, teljesen felre ertettetek vagy sertegetni akartok"

A semmire mész. Az, hogy neked valakin megakad a szemed, nem jelent semmit. Valószínűleg élőben is úgy nyomulsz, mint itt, és félnek nemet mondani vagy elküldeni.

2024. febr. 16. 01:34
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezz meg körülötted mindenkit, hogy hogy ismerkedett meg a barátnőjével. Ha "mindenkinek" sikerül, csak neked nem, akkor talán mégsem a lányokban van a hiba :)
2024. febr. 16. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!