Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyenek a lanyok?
Ugye feltettem kb ugyanezt a kerdest 2 evvel ezelott, viszont kezd tenyleg lelkileg felforgatni a dolog, 23 eves vagyok, es kb tapssztalaitok halgatnam vagy tanacsokat, eddig az a tapasztalatom hogy ha valakit szimpatikusnak talalok bejōn, akkor leszolitom legyen az bevasarlokozpont vagy barmi, telefonszam insta mindent megadnak felirnak, annyira aranyosak elõben aztan nem valasszolnak se instan.. se telefonszam semmi.. lehet sok a lehetõségūk vagy most a nõk tenyleg ennyire megtudjak jatszani maguk? En vagyok naiv? Edzek,van jó melòm
Viszont kezdek ketsegbe esni.. korulottem mindenkinek mar stabil baratnõje meg annak is aki nem erdemelne meg.
Szimpatikusnak mi alapján találod őket egy bevásárlóközpontban? Senkit nem érdekel, neked mire áll.
Megadnak neked fake adatokat, vagy akár igazit, csak hogy lekopj.
"szimpatikusnak talalok valakit ha kedves arca van vagy baratsagos kisugarzas, teljesen felre ertettetek vagy sertegetni akartok"
A semmire mész. Az, hogy neked valakin megakad a szemed, nem jelent semmit. Valószínűleg élőben is úgy nyomulsz, mint itt, és félnek nemet mondani vagy elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!