Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel felvállalta, hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Voltam egy baráti eseményen, ahol több olyan ember is volt, akit csak távolról ismertem (ex kolléga, vagy barát barátja, stb). Pont a netes társkeresők volt a téma, és az egyik lány azt mondta, hogy engem jobbra húzna tinderen. A lány egyébként kapcsolatban van.2024. febr. 15. 20:41
1/7 anonim válasza:
Eléggé nyíltan felvállalta. De vigyázz, ez hogy bejössz neki, még közel sem felhívás keringőre, hogy valóban akarna is tőled bármit. Főleg így, hogy kapcsolatban van. Szóval ezt azért tartsd majd tiszteletben te is.
3/7 anonim válasza:
Well, ha lúzerül viselkedtél akkor ez csak bátorítás volt.
4/7 anonim válasza:
Jézusom.... 🤦🏻♀️
Lehet jóképűnek vagy vonzónak tart. Az is lehet, hogy csak kicsit nyomni akart az egódon és jófej lenni. Komolyan képesek vagytok egy ilyenbe már többet látni? Mióta lehetsz egyedül...?!
5/7 anonim válasza:
Hasonló szituációm nekem is volt a napokban.
Egy kolléganőm, akinek már 7 éve párja van, azt mondta amikor ingben meg ilyen puccos ruhában voltam egy audit miatt, hogy tetszel nekem.
Sokra nem megyek vele, amíg a mások csávóval van és valószínű vele is marad, mert a közös hitel meg ezek elég nagy úr.
6/7 anonim válasza:
Csak bátorítani akart mert nyominak tart.
7/7 anonim válasza:
Mennyi irigy ember van itt, te jó isten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!