Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek tetszene, ha egy pasi valentin napon kiállna utcazenélni, és a Love Stinks-et játszaná csutka hangerőn?
Figyelt kérdés
Így tiltakozva a fogyasztói társadalom felszínes valentin napi őrülete ellen. Nem játszaná meg, hogy milyen tökéletes a szerelmi élete, hanem sigma male módjára bevállalná, hogy a szerelem bűzlik!
2024. febr. 12. 21:19
1/5 anonim válasza:
Marhaság az egész kérdésed. Egyrészt egy igazi "magányos farkas" nem fog kiállni semmikor sehová a szerelem kapcsán énekelgetni. Másrészt akit nem érdekel az egész Valentin-nap, az nem is fog foglalkozni vele semmilyen vonatkozásban. Engem például hidegen hagy az egész, akárki akármit csinál ezzel összefüggésben, nem éri el az ingerküszöbömet. Nem tetszik és nem utálom, mert nem érdekel.
2/5 anonim válasza:
:D Én érezném magam a legkínosabbul és remélném, hogy mások nem látják , hogy nekem csinálja a fesztivált mert panelos vagyok és így nem ugyanaz, mint ha kertes házas lennék egy kisvárosban.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Tyúúúj, annyira bejövős a lázadós hangulat egy olyantól, aki netről szedte a társas kapcsolatok "diplomáját" és okosnak érzi magát 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!