Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki igazán jó nő, azt sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki igazán jó nő, azt sose hagyják ott?

Figyelt kérdés
Tőlem mindig leléptek a férfiak, míg azt látom, hogy az ilyen jobb nőket, akik extrovertáltak, menők, őket sose, vagy csak 1-szer maximum.
2024. febr. 9. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, a verés az nálunk is gyakori.
2024. febr. 9. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Aki megengedhet magának egy jó nőt, az több jó not is megengedhet

Az általam egyik legszebbnek tartott nő egy hülye ukrán gold digger kva és volt olyan pasi aki mégis pár hét dugás után dobta…

A következő egy év nyitott kapcsolat után dobta

Pedig tényleg elképesztően gyönyörű

2024. febr. 10. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megfejtettem. A külső annyira nem számít. Inkább azt nem hagyják ott, aki igazi hisztis pi.csa. Persze veszekednek vele emiatt sokat, de mégis erre van szüksége a férfiaknak. Én leteszteltem. Amikor mindenen veszekedtem és túlreagáltam, akkor voltak hosszú kapcsolataim. Amikor normálisan viselkedtem, akkor az első alkalommal, amikor higgadtan érthetően elmondtam, hogy valami zavar, kidobtak, mert nekik én ne mondjam meg, hogy mit csináljanak, nem illünk össze, ne domináljam le. Gyakorin is több férfi írta, hogy a hiszti nőies, az kell, a megbeszélés férfias, az fúj. És ez tényleg a való életben is így van. Aki szarrá csalja a paliját és még veszekszik is vele mindennap minden apróságon, az feleség lesz. Aki kedves cuki és igyekszik megoldani minden problémát felnőtt módjára, azzal jó, ha két hónapig bírják.
2024. febr. 10. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu 13-as, a szívemből szóltál! Én is ezt figyeltem meg! A hülye p8csák után állandóan futnak, de egy normálist meg nem tartanak sokra, mert nélkülük is megállja a helyét a világban. Egy elkényeztetett fruska első héten éhen halna, de mégis ő kell nekik.
2024. febr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!