Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne orvos férfiakkal ismerkedni?
Ez a fetisem. Egyszerűen imádom az orvosokat,biztonságban érzem magam mellettük. Valamint szerintetek milyen külsővel kellene rendelkezni ahhoz hogy egy orvos ( 35-55 között )komoly szándékkal akarjon ismerkedni velem ?
Bódi Sylvi? Palvin Barbara? Horváth Éva? Vagy azért beérik kevesebbel?
Kérdező ez nem sztereotípia de az orvosok nem hiába lettek orvosok. Értsd: nem hülyék. Lehet sokmindenhez ők sem értenek de kőkemény képzés az övék, aki orvos lesz az egy értelmes ember.
Ebből csak azt mondom hogy tudni fogja hogy miért akarsz vele lenni és nem fog ez neki tetszeni, ha gyönyörű vagy maximum akkor de még akkor se biztos mivel az orvosnak az emberi test nem olyan mint egy átlag férfinak, ők ezt naponta látják ezresével.
Tehát ha orvossal akarsz ismerkedni akkor intelligenciával kellene hódítanod ami neked nincs.
Egy orvos mellett biztonságban érzem magam .úgy érzem hogy semmi nem történhet velem és imádom ha vizsgálatnak. Volt egyszer egy szexkapcsolatom egy urologussal de egy háziorvosnak jobban örülnék .
Nem vagyok túl szép . Tízes skálán erős 3 es van egy gyerekem is akit egyedül nevelek.
Komoly kapcsolatot nem hiszem hogy egy orvos szeretne velem létesíteni de egy olyan szexkapcsolat is elég lenne ,ahol heti 3-4x meglátogat.
Felnézek rájuk. Bármit mond ,úgy érzem az igaz . Imádom az intelligens férfiakat. Egy orvos olyan mint egy fél isten.
60 éves proktológus vagyok, imádok vizsgálni :)
Belefér még?
Hát pont úgy írtad le magadat, ahogy az itteni incelek szokták a világot mindenféle elméleti karakterekre osztani, hogy kinek mi juthat, milyen kategóriájú járna, de bezzeg mit szeretne.
Orvos rokonaim akadnak bőven, ám mind orvossal házasodtak. Nem azért, mert azok szebb emberek, hanem mert együtt jártak egyetemre, együtt ügyeltek és mindezt tolerálják, ismerik, mivel jár.
28-as orvossal halandó ember jobb ha nem kezd. Egy más világ, egy más kaszt. Persze mindenki mindig jön a kivételekkel, nyilván van köztük de teljesen máshogy gondolkoznak. Igen kicsit magas lóról is beszélnek de ez is valahol érthető.
Én nekem is vonzó volt egy orvosnő, szép volt, okos is, de nyilván nem voltunk egy szinten, nem is adott esélyt.
Én nem kezdenék orvossal.
29/29
"de nyilván nem voltunk egy szinten, nem is adott esélyt."
Jól leírtad saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!