Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a lányok Tinderen hogy sok a hülye és aki csak d*gni akar, eközben ők meg random faképnél hagynak?
Az ismerkedés legelején sokszor én kérdezgetek, ők leginkább nem kérdeznek semmit. Majd random faképnél hagynak, többet már nem írnak.
Hogyha ők így viselkednek akkor mégis mi a csudát várnak a férfiaktól?
Mit kérdezgetsz? Várj, kitalálom!
Lenne kedved ismerkedni?
Mi újság?
Hogy vagy?
Hogy telt a napod?
Mit csináltál ma?
Micsi a hétvégén?
Most hogy vagy?
#11 Ugye milyen tahó az aki ezeket merészeli kérdezni? Az anyukája nem tanította meg udvariasságra.
Nem is ember az ilyen...
12 Ezek aztán rohadt érdekes témák 😂
Nagyon megismered ezek alapján a másikat 😂😂
#13 Elárulok egy titkot.
Aki ezekre a kérdésekre nem tud, vagy nem akar reagálni, az vagy retardált, vagy pedig nem is akarja megismerni a másikat. 😉
Maga a kérdés a retardált ;)
Senki se egy random vadidegennel fogja kibeszélni a napját, gondját, baját.
Egy szimpla jól vagyok és te? Én is. Micsi? Semmi extrát, pihizek. Te? Éhn is lesz a válasz 90℅ban, ami semmitmondó és unalmas. Gondolom pont úgy, mint te. 😘
Talán valami témát kellene feldobni, közös érdeklődést felfedezni/kibeszélni, nem a micsi mizu témákat. Nem csoda, hogy nem válaszolnak nektek.
Ezek nem ugyanazok a csajok, azért.
Javaslom az általánosítás szócikk tanulmányozását.
#16 Az agyam eldobon ezen a női önteltségen.
"Én egy bibe vagyok, jöjjenek a kis méhecskék, zsongjanak körül, porozzanak be, szórakoztassanak, dobjanak fel érdekes témákat, én meg majd eldöntöm, hogy melyikre méltóztatok időt szánni, mert olyan külnleges vagyok."
Eközben az igazság meg az, hogy aki után egy nő érdeklődik (képek, profil alapján), annak maga a csaj fogja nyomni a sódert egy sziamizura is.
Igen, 1000+ megkezdett tinder beszélgetésből leszűrt tapasztalat alapján írom. Majdnem mindegy, hogy mit írsz, amíg az normális és udvarias. Ha érdeklődik irántad, válaszolni fog. Ha nem, lenyomhatsz egy díjnyertes standupot is, akkor is le fog kulelni. Maximum nem rögtön, hanem csak később, magyarul még az idődet is húzza.
Amúgy nagy összegben mernék fogadni, hogy te is így jársz el, csak magad sem tudod. (ha egyáltalán valaha is voltál ilyen oldalon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!