Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves férfi 19 éves lánnyal már nagyon nagy korkülönbség?
Valóban? Megnézném én azt a nívós kutatást...
Hát ez a 3000 fős kutatás valahogy egészen mást mutat, idézem:
"A vizsgálatba 3000 főt vontak be, és azt találták, hogy a szétválás esélye 95 százalékos volt a 20 év korkülönbséggel rendelkező párok esetében. Azoknál, akiknél 10 évet meghaladó volt a korkülönbség 39 százalék, az 5 évet meghaladó korkülönbségnél 18 százalék vált el. De azoknak a pároknak csak 3 százaléka szakított, ahol legfeljebb 1-3 év vagy ahhoz közeli volt a korkülönbség."
Ha az én lányom lenne, és egy ilyen idős csávò kùrogatná, letörném a cerkáját!
36N
Kérdező én 37 éves vagyok és szintén jók a génjeim. Járok terembe és általában megkapom hogy 3-4 évet simán letagadhatnék.
De az életkor igenis számít.
Mi teljesen máshol tartunk mint ők, a generációs szakadékról már nem is beszéltem.
Egyszámjegyű korkülönbség simán belefér de mi nem muzulmán ország vagyunk hogy tinédzserekkel jöjjünk össze kvázi 40 éves középkorú férfiként.
A ránc dolog meg hidd el van :). Csak nem olyan látványos. Az meg hogy őszülsz nekem furcsa, az inkább 45 után kezdődik. Biztos 39 vagy és nem egy 49 éves ?
A 19 éves lány idolizál téged és apa komplexusa van. Inkább pszichológus kellene neki nem pedig egy kanos 40-es.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!