Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti is éreztek így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti is éreztek így a párkeresés terén?

Figyelt kérdés
A legutóbbi 3-4 csaj csak pénzleső volt, emellett szörnyen unalmas. Már inkább úgy vagyok vele, hogy kiverem vagy elmegyek prostihoz és kész. Elvégre mindkettő közel ugyanannyiba kerül és a prostit én választom.
2024. febr. 3. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Jobb is lesz ha a magadfajta prostihoz megy!
2024. febr. 4. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem szoktam pénzügyekről beszélgetni csajokkal az ismerkedés elején,sőt amúgy se igazán.

Eleve nem érdekel,h ki mennyit keres, meg úgy általában az anyagi dolgok hidegen hagynak, mivel nekem van elég pénzem,lakásom és jó fizum,így van jobb dolgom is,mint ezzel foglalkozni.

Általában filozofikusabb témákat szoktam bedobni, meg inkább az érdekel, h szellemileg milyen partner,milyen humora van, mi a véleménye az élet nagy kérdéseiről, ahol az ilyen unalmas, felszínes témák,mint az anyagiak, max ilyen említésszinten fognak szóba kerülni.

Nyilván ha valaki csak ruhákról,körömlakkról meg vásárlásról tud beszélni azt offolom, de nem azért mert anyagias, hanem mert halálra unnám magam a társaságában. 😎

2024. febr. 4. 00:20
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Kit érdekel hogy miért van velem?

A pénzt magaddal viszed a sírba?

Én jobban szeretem ha megmondja és határt lehet szabni meddig mehet el.

Ha van akkor miért ne lehetne adni?

2024. febr. 4. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Normális nő nagyon kevés van, csak a legjobban kinéző férfiaknak jut. Mindenki más jobban jár a prostizással. Olcsóbb, találhatsz a szintednek megfelelő, sőt annál is jobb nőt, garantált a szex, nem kell elviselned a hisztijeit, kisebb eséllyel ver át.
2024. febr. 4. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább a prosti, ott legalább nem ér csalódás. :)) Egyébként is túl vannak értékelve a mai nők, meg az egész kapcsolatosdi.
2024. febr. 4. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!