Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti is éreztek így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti is éreztek így a párkeresés terén?

Figyelt kérdés
A legutóbbi 3-4 csaj csak pénzleső volt, emellett szörnyen unalmas. Már inkább úgy vagyok vele, hogy kiverem vagy elmegyek prostihoz és kész. Elvégre mindkettő közel ugyanannyiba kerül és a prostit én választom.
2024. febr. 3. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

De ilyen mentalitással, bár hülyén írtad le, de gondolom arra próbáltál meg kilyukadni, hogy ugyan annyiba kerül egy prosti, mint egy barátnő.

El kell, hogy szomorítsalak, ha így gondolkodsz akkor ne csodálkozz, ha semmi más nem kell a nőknek tőled, csak esetleg a pénzed, mert olyan nő nem lesz aki a személyiséged miatt áll veled szóba.

F

2024. febr. 3. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

pénz első erős de tényleg anyagias természetűek.

nekem ilyen nő nem kell. én sosem nézem hogy nekik milyen anyagi eszközeik vannak de hát m1 én már nem is próbálkozom xd

2024. febr. 3. 23:15
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

"A legutóbbi 3-4 csaj csak pénzleső volt"

Férfiként kérdem, hogy ez miből jött le?

2024. febr. 3. 23:16
 4/15 A kérdező kommentje:
3 - Anyagias gondolkodásmód, a nem létező pénzük (az én pénzem) költési szándéka. 3x nyaralás évente, ilyen-olyan vásárolgatások stb. Úgy, hogy ők a felét se keresik mint én és volt olyan akinek hó végén nem volt 1 forintja se. Kukáztam mindet nyilván, nem tollas a hátam.
2024. febr. 3. 23:18
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

3-4 csaj miatt ott tartasz, hogy még esélyt se adsz magadnak, hogy megismerj egy normális nőt.

De persze te álltál szóba velük...

2024. febr. 3. 23:18
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem érzek így. Prostinál sosem voltam, és nem is szándékozom menni.
2024. febr. 3. 23:26
 7/15 A kérdező kommentje:
5 - Senki homlokára nincs ez ráírva.
2024. febr. 3. 23:28
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

És akkor 3-4 miatt inkább prostituáltakhoz jársz?

Egyáltalán most 3, vagy 4 nőről van szó? Még azt se tudod, vagy trollkodsz?

2024. febr. 3. 23:30
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Senki homlokára nincs ráírva? Randik alatt ki kellett volna derülnie.
2024. febr. 3. 23:41
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Sose éreztem így. Valószínűleg te szűrsz rosszul. Nem csak a prostit választod te, de a randipartnered is.
2024. febr. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!