Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a shortcelek/alacsony pasik hogy a magasság bármit is számít? Rengeteg tallcel van, én 184 vagyok és esélyt se kapok. Talán a nők a magasabb szingli pasikat még gyanúsabbnak látják.
9# Jobban rinyálsz, mint bármelyik incel itt a fórumon!
Miért nem húzol el te inkább, ha úgy untatnak a társkeresési problémák?
Imádom ezeket az elnevezéseket, eddig a tallcel a legjobb.
Mi jöhet még?
"Soha nem állítottam ilyet"
De. Azt allitottad, hogy amiatt nem jonnek ossze a nok velunk, az incelekkel, mert blackpill-tudatuak vagyunk.
39F incel
Alacsony pasiknak csak megnyugvásképpen mondom hogy a magasságon bár mosolyog a lány, ergo tetszik neki de itt ki is hal a dolog. Egy incel, vagy átlag irodista 1 milla nettó fizu alatt labdába se rúg. Lapátáll és vadásszem ugyanúgy kell, semmire nem elég a 184.
Amúgy meg nevetséges de a 160-180 közötti nők is mind 185-től keresnek, a 184 kb. alacsony nekik...
37F tallcel
"De. Azt allitottad, hogy amiatt nem jonnek ossze a nok velunk, az incelekkel, mert blackpill-tudatuak vagyunk."
Nem ezt mondtam, ne magyarázz bele mást! :)
Erre reagáltam.
"...vagyis a te analogiad szerint ossze kellett volna jonni velem azoknak a noknek..."
Soha nem állítottam ilyet, ezt te képzeled bele."
Tehát két külön állítást akarsz éppen összemosni. :) Tipikus inceltempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!