Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet szórakoztató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szórakoztató bármi egyedül?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Tavalyig mindenféle mentális problémákkal küzdöttem, amik miatt nem mertem kb az utcára sem kimozdulni. Sikerült ezeket a dolgokat leküzdeni, szóval lassanként nekiállnék bepótolni azokat a dolgokat amikből kimaradtam fiatalkoromban. Viszont a párkeresésben megragadtam egy ponton. A sztorihoz hozzátartozik, hogy kb néhány ölelésen, meg egyszer egy kósza módon elcsattant csókon kívül semmi kapcsolatom nem volt még lányokkal, a régi rossz énem miatt. Tavaly volt egy lány aki egy hónapon át játszmázott velem (sajnos), azóta hiába próbálok, nem tudok interakcióba kerülni más lányokkal. Lassan jön a tavasz meg a jóidő, nagyon sokfelé szeretnék menni idén, fel szeretném fedezni az országot mert rengeteg szép hely van itthon, és eddig még a szűk környékemen kívül nemigen voltam sehol.

Viszont nem érzem úgy, hogy ez egyedül buli lenne. Elveszettnek érezném magam egy idegen helyen és környezetben, meg amúgy is. Szóval, ezeket a közös élményeket (is) helyezném előtérbe egy párkapcsolatban, de nincs rá meg a megfelelő személy. Ezen hogy kéne tullendülni? Biztosan ki tudnék kapcsolódni egyedül is, csak nem tudom megtalálni ennek a módját. Van néhány barátom-haverom, de mindenkinek megvan a saját ismerősi köre vagy párja, párszor már próbáltam invitálni magammal embereket, de nem tudjuk egyszerűen összehozni. Kicsit csalódott is vagyok emiatt, nem akarom hogy az idei évem is ugyanolyan otthon punnyadós legyen mint az eddigi 26.

2024. febr. 1. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Menj egyedül és barátkozz amerre jársz. Ilyen egyszerű.
2024. febr. 1. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Nehéz :) Nem vagyok az a random megszólítgatós fajta, pedig olyan helyen dolgozok ahol napi 35-40 különböző idegennel beszélek. Szerintem készségem lenne hozzá, mert akikkel tartom a kapcsolatot, azokkal nagyon nehezen indult a beszélgetés, de azóta borzasztó jóban vagyunk, csak az első lépés megtétele nekem ami kicsit hátráltató.
2024. febr. 1. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
De mi nehéz azon, hogy beszélgetést folytatsz valakivel? Te görcsösen meg akarsz felelni másoknak. Nem kell, aki a barátod akar lenni elfogad úgy ahogy vagy.
2024. febr. 1. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Csatlakozz a facebook-on kirándulós csoportokhoz. Nagyon sok ilyen kezdeményezés van. Ott lehet barátkozni.
2024. febr. 1. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az, amibol pénzem is lesz. A felesleges hobbik engem se tudnak lekötni mert sajnálom rá az időt mivel az nekem alig van.(ninstop munka+gyerek) A maréknyi időmet meg nem fecsérelném el hülyeségre.
2024. febr. 1. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
4# +1
2024. febr. 1. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
4) ebben látok lehetőséget. Tudsz javasolni ilyen csoportot?
2024. febr. 1. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
fb-n beírod, hogy túrázás, és kiad egy csomót :D sőt, szingli túrázók csoport is van
2024. febr. 1. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet, én képtelen vagyok egyedül jól érezni magam
2024. febr. 1. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Indíts utazós vlogot, oszd meg az élményeid mindenkivel
2024. febr. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!