Egyedül hogy szorakoztok fiuk?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel egyedul mesz bulizni a cel termeszetesen a csajszerzes na hogy tovvab? :) 22/f tanacs kell bajnokok2017. jún. 9. 22:05
2/9 anonim válasza:
vagy wait menny audival és hívd meg valami drága szarra egyből beindul a ribimágnes
3/9 anonim válasza:
Én a ps4-re járok fel szórakozni, ha meg csajt akarok, akkor redtube és társai a barátom.
Ha van másnak jobb ötlete, én is kiváncsi lennék 22f :D
4/9 zoltan tanyi válasza:
Elèg ciki egyedül szoktam járni volt hogy azt montam barátom elment nagyon berugott
5/9 A kérdező kommentje:
Azthiszem nemvagytok egyedul.. :d en probalom magam mindig nyugtatni h majd lesz, es hat mivel nincs egy ismerosom se igy egyedul kenytelen vok eljarni mert a begubozott otthonulesbe a baberokon ulesbe mar beleuntam es eleget szenvedtem miatta, azthiszem van remeny mindenkinek sok csajnak ez nem szamit.. De jobb ha nemis hozom szoba rajottem egyszeruen csak nemerdekel es megyek alone ide oda.. Remenykedve :/ egyszer minden rendbe jon.. Amugyus ez csak egy atmeneti idoszak ami lehet sokaig tart de ilyen az elet jonnek majd jo lapok.. Csak elni kell neha a lehetosegel remelem egy kicsit segitettem egy kicsit ahogy ti is nekem hat legalabb nemvagytok emiatt magatok alatt mint en :d udv.
2017. jún. 14. 20:12
7/9 A kérdező kommentje:
Folytonos kudarc utan hiddel mindenki elbizonytalanodna.. Amugy kosz
2017. jún. 15. 20:51
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. jún. 16. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!